|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 01:05
|
Forum kuralları
* Yeni üyelerin diğer üyelerle tanışabilecekleri diğer üyelerinde arkadaşlarını selamlayabilecekleri bölümdür. * Bölümü çöpçatan başlığı olarak kullanmayınız * Bölümde gerçek adlarınızı ve kimlik bilgilerinizi yazmamanız sizin yararınızadır. Gerçek kimlik bilgilerini kullananların uğrayabilecekleri zararlardan sorumlu değiliz.
| Yazar |
Mesaj |
|
Lord_of_Hackland
Kayıt: 07 Arl 2011, 12:24 İleti: 189 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 12 Aldığı teşekkür: 17
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
|
 her kese selamlar
mereba,sanirim bu konuyu yeni geldiyimde acicaktim, Ben Zaur,Azerbaycanda yasiyorum,oraliyim.bir kac ay once korkudan kendimde gariplikler hiss ettim ve bu rahatsizligi nasil ortadan kaldiricagimi ararken bu siteyi buldum,hem de ocak ayina yaklasan gunlerde,heralde burasi benim icin bir yeni yil hediyyesiydi:)simdi de elimden geldiyi kadar bildiklerimi paylasmaya calisiyorum ve cok iyiyim.her kese tesekkurler
_________________ Mucizeyi yaratan inanmakdir inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...........
|
| 12 Oca 2012, 19:11 |
|
 |
|
AkrepKral
Site Yöneticisi
Kayıt: 31 Ekm 2007, 13:25 İleti: 537 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 27 Aldığı teşekkür: 57
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
 Re: her kese selamlar
Azerbaydan HoÅŸ gelmiÅŸsen Lord
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
|
| 14 Oca 2012, 19:37 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
Kayıt: 07 Arl 2011, 12:24 İleti: 189 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 12 Aldığı teşekkür: 17
|
cok saol,ama burda telekineziye inanan yokki,mesela birileriyle toplasip bu konuda konusmak istesem,kimseyi bulamam,tabi yanindaki birilerinden gelen destek daha cok oluyor,izlediyim psiwhell videolari,pyrokinezi videolari,hepsi turkce,Azerbaycanda telekineziye inanan ve beceren birini aramak samanlikta iyne aramak gibi bir sey.boyle bir ortamda zor oluyor,ama sukurler olsun,bu site sayesinde henuz umudum ve inancim henuz kirilmicak kadar sert.
_________________ Mucizeyi yaratan inanmakdir inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...........
|
| 14 Oca 2012, 22:35 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 964 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 144
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
Sadece azerbaycanda deil türkiyede ve hatta dünyada bu işe inanaların sayısı çok ama çok az.Hepsinin önyargıları tavan yaptığı için bu iş yayılmadı zaten.Yani sadece azerbaycan deil bütün dünyada bu konu neredeyse aynı.Zaten bu işi toplaşıp konuşmak bence pek iyi bir fikir deil.Çünkü biri sana buna inandığını ve bu işle uğraştığını söyler.Ve sende ona herşeyi anlatır bütün sorularını sorarsın.Sonra oda başkasına anlatır.Oda başkasına.Böyle böyle gider.Karşıdaki kişinin güvenilir olup olmadığını bilemezsin.Bu işe olan inancını ve hevesini kırmak isteyebilirler.Tabi herkesin kendi düşüncesine kalmış.Ama benim fikrim kimseye söylenmemesi.
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 15 Oca 2012, 11:41 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
|
tamam da,hic olmazsa bir tane azerbaycanca yazilmis kitap buliym dedim,onu da bulamadim ya
|
| 15 Oca 2012, 16:57 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
|
tamam da,hic olmazsa bir tane azerbaycanca yazilmis kitap buliym dedim,onu da bulamadim ya
|
| 15 Oca 2012, 16:58 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 964 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 144
|
Ne tür bir kitap arıyosun ? Ne için arıyosun ?
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 15 Oca 2012, 17:10 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
|
yani bilgisayardan okumicagim,icinde telekinezi,telepati,Astral seyahat,bunlari isbat eden dunyada var olan deliller,bilgisayardan okurken tecrubeleri deniyemiyorum,cunki bizim ev 1 odali ve ailemin yaninda yapmaktan cekiniyorum,anlarsiniz iste,bazen turkce yazilmis word dosyalari telefona atip okuyorum,ama boyle yapinca da karisik harflerle yaziliyor,anliyamiyorum.turkce,azerice fark etmez de,kitap olsun iste.anliyamiyorum ki,bir kutupanede vampirlerle,2012 dunyanin sonu,nastradamus falan kitaplari oluyor da nasil oluyor da Parapsikoloji ile ilgili kitap olmuyor
|
| 15 Oca 2012, 17:46 |
|
 |
|
UsTr
|
Ben burdan sana içinde telekinezi,astral seyahat,telepati,duru görü v.b. şeyler olarn bir kitap bulabilirsem istersen sana kargoyla yollayabilirim.Bide taş bulamıyomuşsun sanırım.O konuda da kargoyla halledilebilir herhalde.Hatta internetten kitap araştırması yapıp bulabildiğin kitapların adlarını yazarsan onları kitapçılarda arayabilirim bulursam yine kargoyla gönderebilirim.Hatta kafam eserse atlayıp oraya bile gelebilirim :D Tam evden kaçıp dolaşma havasındayım :D
|
| 15 Oca 2012, 18:03 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
|
yardim etmek isteyin icin sana cok tesekkur ederim Ustr,gelirsen de senin gibi biriyle arkadas olmaktan buyuk bir sevinc duyarim,ama evden kacmak hic de iyi bir sey deyildir bence
|
| 15 Oca 2012, 18:50 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|