|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 00:33
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
 SİTEDEN BİR SORUN
Sitede araştırma yaparken ne kadar konuya baksam hiçbirindeki yazılar kopyalanmıyor.Önemli bilgileri bilgisayara kaydetmek istediğimde sadece web sayfasını farklı kaydedebiliyorum.Böyle kaydedince de hem kaydettiğim sayfadaki resimleri içeren bir klasör hem de istemediğim iletiler kaydoluyor.Yöneticiler bu sorunu çözerse çok sevinirim.
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 26 Tem 2011, 07:52 |
Bu mesaj için fotino adlı kullanıcıya teşekkür eden: blackpanter (26 Tem 2011, 12:13) |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 Re: SİTEDEN BİR SORUN
sitedeki bilgiler çalınmasın diye böyle bir sistem oluşturuldu.
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 26 Tem 2011, 08:40 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
Yine de böyle bir sisteme ne gerek var ki!Allah herkese bu yeteneği vermemiş mi herkes istediği gibi bu bilgileri kopyalabilse ne olur ki?Herkes istediği bilgileri kopyala yapıştır yapabilse ne güzel olur.Mesela ben metafizikle ilgili 4,5 GB'lık bir dvd yapıyorum.Bu siteden teknik almak istediğimde bütün web sayfası kaydoluyor ve bu kaydolan bilgilerin yazımında, anlatışında vb. bir hata varsa düzenleyemiyorum.Resimler ekleyip, çıkartamıyorum.Ama kopyala yapıştır mümkün olsa birçok şey yapabilirim. Üstelik bu sadece kendim için değil bütün site için iyi olur.
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 26 Tem 2011, 09:07 |
|
 |
|
Lycanthropy
Kayıt: 27 May 2011, 16:31 İleti: 92 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 12
|
kopayala yapıştır açık olsa bilgiler insanlara daha rahat ulaşır.
| 26 Tem 2011, 09:56 |
|
 |
|
fungsclup
Kayıt: 16 Kas 2010, 08:45 İleti: 53 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 2
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
Sitedeki bilgileri çalmak isteyen kişiler kaynak kodlarından zaten alırlar bunu , çoğu zaman internete bağlanmadan kaydettiğim verileri okumak istiyorum ama sayfadaki gerekli gereksiz herşey kayıt altına alınıyor.Bence de metin seçmeme olayı kaldırılsın.
|
| 26 Tem 2011, 10:05 |
|
 |
|
blackpanter
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 26 Tem 2011, 12:06 İleti: 1 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 2 Aldığı teşekkür: 0
|
Ben daha yeni üye oldum.Bir konudaki teknikleri kopyalayıp yapıştırmak istiyorum ama olmuyor.Bence de kaldırılsın, bilgi alımını kısıtlıyor.
|
| 26 Tem 2011, 12:40 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|