Sistem saati: 22 May 2012, 00:31

Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 
Åžikayet 
Yazar Mesaj
 Åžikayet
arkadaşlar telekinezi hakkında tam bilgi vermiyor bu forum enerjimizi nasıl kontrol ederiz ve sitede online kişi sayısı çok az kendimi forumda tek hissediyorum :(

26 Åžub 2011, 21:23

YaÅŸ: 18

Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
İleti Re: Åžikayet
istersen bildiğim kadarıyla yadımcı olurum ilk önce p.w. ile başla telekineziye en çabuk sonucu öyle alrısın.
enerji kontrolü içinse kendi yöntemimi söyleyebilrim ancak zordur.p.w için geçerlidir.
hiçbirşey düşünme (birşey düşünmemen gerektiğinide düşünme) p.w. görüş alanında olsun ancak ona bakma başka bir noktaya bak emirleri bilinç altına işle beynin zaten ne yapacağını biliyor.
yön vermek için ilk aşamada ellerini kullan elleirni çevirirken birden değil ağır ağır çevir ve tek elinle yap bu yön verme işini.enerjinn ellerinden çıktığını ve cismii hareket ettrdiğini imaje et(hatta hisset)

ben böyle yapıyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....

26 Åžub 2011, 21:50
Profile bak Özel mesaj gönder

YaÅŸ: 28

Bilgi vermiyor dediğin herkez yapamazki telekineziyi.Adam oyun oynuyor gibi sıkıldımı bırakıyor.Çok önemsemiyceksin önemli birsey değil gibi bakıcaksın.Sanki bir organın gibi hissediceksin;)İlk olacağını bekleme sadece kıpırdar ilk gün.Basarılar;)

En son umutsain tarafından, 27 Şub 2011, 12:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

27 Åžub 2011, 12:12

YaÅŸ: 28

Pompalamasyon Bu Benim Misyon Afradizyak İstemez Doğuştan Hazır Fisyon Ooo Ooo Oooo Beby Youu Bu Gece Gelip Benim Ol :D Nick Güzel Diyar Pala :D

27 Åžub 2011, 12:14
Önceki iletileri göster:  Sıralama  

Konuya cevap yaz   [ 4 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  

Güvenli Arama Açık

Yaþam ve Ýnsanlar
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list