|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 00:29
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Konuların Yanlış Bölümlere Açılması
| Yazar |
Mesaj |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 517 Yaş: 18Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 5
|
 Konuların Yanlış Bölümlere Açılması
Arkadaşlar haddim olmayabilir ama artık dayanamıyorum. Sitede çoğu kişi alakasız olduğu halde konularını Telekinezi Teknikleri bölümüne açıyorlar. Kaç kişiye dediysem anlamadı, ve hatta başkaları da onlardan görerek aynı bölüme alakasız konular açtılar. Doğru bölümlere açın da yetkilileri uğraştırmayın boşuna.
|
| 07 AÄŸu 2010, 08:23 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1606 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: Konuların Yanlış Bölümlere Açılması
AyNEN YAA FULL telekinezi teknikleri oldu site
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 07 AÄŸu 2010, 08:41 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
haklısın ama... sen de bu açtığın konuyu forumun "telekinezi> sorunlar-uyarı ve çözümleri" bölümü yerine "telekinezi forum hakkında> öneri ve şikayetleriniz" kısmına açabilirdin. =) çünkü telekineziyle ilgili sorun ve çözüm değil =)
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 07 AÄŸu 2010, 11:39 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 07 AÄŸu 2010, 13:57 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
ben uyardıktan sonra düzeltmiş arkadaş sanırım xD
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 07 AÄŸu 2010, 14:07 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
ya gerçekten bende bu konuların yanllış yerlere açılmasından bıktım bir şey yazcağım zaman alakası olmayan şeyler görüyorum sohbet yapılan yerde atık mesajlar düşüncelerin açıklandığı yer telekinezi tekniğinde ne aryıyor sırf forumu kirletmeye çalışıyorlar
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 11 AÄŸu 2010, 20:08 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|