Ben firefox 3.6.3 versiyonunu kullanıyorum .Siteye giriş yapılmıyor. Daha doğrusu giriş yapma ekranındaki yere herhangi bir yazı harf sayı falan girilmiyor. Sizlerden firefox ile siteye giriş yapan var mı. Yanlış hatırlamıyorsam win7 kullanırkende böyledi xp kullanıyorum şuan yine böyle. Mümkünse site yöneticisi firefox ile girmeyi bir denerseniz. Sorun bende mi yoksa sitede mi belli olur. Eğer sitede ise düzeltilmesini rica ediyorum. Firefox kullananlar bildiğim kadarıyla çoğunlukta:) Teşekkürler. Not: Şuanda Explorer kullanarak girdim:)
03 May 2010, 14:55
AkrepKral
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 35
Ettiği teşekkür:27 Aldığı teşekkür:57 Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Re: Firefox dan Giriş yapamıyorum
Kopya korumasından dolayı bu şekilde yapıyor. Tarayıcılar farklı tepkiler veriyor. Text girişi yapacağınız kısma sağ klik yaparsanız girdi kısmı açılacaktır. Google Chrome ' sorun yok.
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
Peki teşekkür ederim. Şuan fierfoxdan yazıyorum. bence gerek yoktu kopyalamaya yasağına bilgi özgür olmalı. Nihayetinde burda da tamamen orjinal konular yok alıntı yapanlar çok.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz