|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 00:25
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 düşünceler
düşünceler bizi telekinezideki en büyük düşmanımızdır bir bilgisayarın virüsleri gibidir beynin konsantrasyonuysa güvenlik duvarı gibidir örnek olarak verirsek.Çoğu yerde görmüşsünüzdür aklınızdan hiç bir şey geçmicek denilir bunun amacı beynin bu alanda konsantre olmasıdır bazı türlerinde ise beyni aldatmak için kullanılabilir mesela bazı kişilerde onu yapınca fazla heyecandan dolayı şahıs onu yapmasyı bilinçsizce engeller ama düşünceler sayesinde ama onunla ilgili bir düşünce olmamalı sadece iyi düşünceler yani bu gün bunu yaptım gibi o zaman maddenin azda olsa hareket ettiği gözlemlenebilir çünkü beynindeki engeller düşünceler yoluyla kaldırılmıştır eğer maddeleri kontrol edemiyorsanız ya çok heyecan yapıyorsunuzdur yada inancınızı kaybediyorsunuzdur buda sizin bir başka engelinizdir bu engellerse düşünce yoluyla yada başkalarından bilgi almak veya onu görmekle olabilir burdaki yazılardan çıkarabileceğimiz konu aslında düşünce bazen kötü bazen iyi olabilir onu kontrol etmekte sizin elinizde bazende bunu döndürebilirim diye düşüncelerinizden güven kazanabilirsiniz buda beyniniz için çok yararlı olabilicek bir faktördür.Unutmayın telekinezide her zaman inanç+sakinlik+güven+tecrübe+konsantrasyon=telekinezi profesyonelidir yani bunlar sadece bir telekinezi profesyonelinin nitelikleridir sizde bunları yaparak bir profesyonel olabilirsiniz bazı kişilerde bu olay değişebilir bzen bu küçük işleme düşüncede katılabilir ama her zaman katılamaz önemli olan düşünceleri ve diğerlerini doğru zamanda doğru yerde yapmaktır ayrıca bunlardan bir cevap alamazsanız telekinezi yaptığınız yeri değiştirebilirsiniz neyse işte düşünceler bazen bir virüsleri yok edicek panzehir bazende o virüsün kendisi olabilir(örneklemeyle).
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 28 Oca 2010, 21:57 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 Re: düşünceler
güzel olmuş eline sağlık =)
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 28 Oca 2010, 22:00 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Haklısın düşünceler yaşamı ele geçiren tek şey zaten .. Eline sağlık ..
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 28 Oca 2010, 22:01 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
bir konu ancak bu kadar karışık anlatılır:D
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 28 Oca 2010, 22:06 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
 katılıyorum, üstüne düşünmek düşünürkende birdaha okumak, okurken düşündüğün için birşey anlamamak gibi şeyler yaşıyorsun.
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 28 Oca 2010, 23:17 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Neredeyse anlıyordum:)
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 29 Oca 2010, 09:30 |
|
 |
|
hackermonkey
|
güzel paylaşım teşekkürler
|
| 07 Haz 2010, 16:45 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|