| Yazar |
Mesaj |
|
Ulquiorra
Kayıt: 14 Kas 2008, 19:43 İleti: 208 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
 Büyü Tılsım vb
Sitede yayınlanmaya başlanan büyü başlıklı tılsım başlıklı ve büyü kitapları gibi paylaşımlardan rahatsız olmuş durumdayım. Bu sitenin bir telekinezi sitesi olduğunu düşünüp burada psişik güçler nedir nasıl geliştirilir gibi bilgilerin olması gerekmektedir ve gerçekten böle bilgilerde var ama büyü tılsım gibi paylaşımlar bu sitenin prestijini düşüreceği kanısındayım. Bunların silinmesini öneriyorum.
NOT: Site kullanıcılarına; Amacım kimseyi suçlamak değildir rahatsızlığımı belirttim burda yazılanlar benim şahsi düşüncemdir isteyen katılabilir isteyen katılmayabilir Saygılar...
_________________ ''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
|
| 30 Nis 2009, 16:15 |
|
 |
|
DEAT
Kayıt: 27 Nis 2009, 17:22 İleti: 54 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Büyü Tılsım vb
Hımmmm! Evet sana hak veriyorum kardeşim.Ama sende beni anlamalısın bilginin iyisi kötüsü olmaz.Arkadaşlarımız hertürlü konuda bilgi sahibi olmalı. Evet burası bir psişik forumu ama büyü ile ilgili paylaşımlarımın zararlı olacağını düşünmüyorum.Zaten ben GERÇEK bilgilerimi böyle sanal alemde asla açıklamam yazmam.Benim açtığım konularda kişi sadece okur ve bilgi sahibi olur.Ve ben bilgininde zararlı olacağı kanısnda değilim. Yada birde şöyle düşün istersen bir insan hergün makarna yermi??????? Sıkılır öyle değil mi ? Böyle arada sırada FARKLI bilgiler paylaşılsın ki kişiler ohh be sonunda yeni bir konu geldi desin ve ilgi ile okusun.
Asıl hep aynı konular sitenin prestijini düşürür arkadaşım ; )
Eğer sen çok rahatsız oluyorsan büyü ile ilgili açılan konulara girmessin okumassın olur biter öyle değil mi ...
Saygılar
|
| 30 Nis 2009, 16:21 |
|
 |
|
Ulquiorra
Kayıt: 14 Kas 2008, 19:43 İleti: 208 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Demek istedğimi daha acık yazayım burası bir telekinezi sitesi ve telekinezi merak eden sadece merak edip siteye giren ve site hakkında fikir sahibi olmak isteyen birisi büyü başlıklı vb konuları gördüğünde acaba ne düşünür ? Bu kişi telekinezi hakkında bişe bilmiyorsa diyebileceği şeyleri bi düşünün. Tamam ben rahatsız olduğum için girmiyim konulara her koyun kendi bacağından asılır her koyun kendi bacağından asılırda fakat asıldığı yerden de çevreyi kokutur ve zamanla çürüyerek çevreye mikrop yayar. ben raahtsızlığımı bildirmezsem başkası bildirmezse site çöplük olur sonra (: insanda çöp yerine makarna yemeği tercih eder (: Eğer makarnamızın üzerine sos ekler fırında yapar yersek telekineziyi araştırır kendi deneyimlerinimizi paylaşır siteyi zenginleştiririz. Bilginin iyisi kötüsü olmaz bilgi sahibi olmak iyidir ben buna katılırım ama her bilgininde yeri vardır telekinezi hakkında bilginin yeride burasıdır.
_________________ ''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
|
| 30 Nis 2009, 16:47 |
|
 |
|
kaplangoz
Kayıt: 19 Nis 2009, 18:41 İleti: 708 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 4
|
Haklısın kardes kusura bakma..
|
| 30 Nis 2009, 16:51 |
|
 |
|
DEAT
Kayıt: 27 Nis 2009, 17:22 İleti: 54 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Pekala sen çok kararlısın ve kesinsin birşey diyemem ; ))
|
| 30 Nis 2009, 16:51 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
ben soru sordum ama merak ettiğim için yoksa bi ilgim yok bu konularla
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 30 Nis 2009, 17:01 |
|
 |
|
Sai
Yönetici
Kayıt: 09 Şub 2009, 19:42 İleti: 1805 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 11 Aldığı teşekkür: 21
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLÜYOR DEĞERLİ ABİMİZ DİLE GETİRTİDİĞİN İÇİN SAOL ABİM
_________________ Ağır geliyorsa yaşam Rabbine sığınacaksın paşam www.astralseyahat.net
|
| 30 Nis 2009, 20:24 |
|
 |
|
archipallium
Kayıt: 21 Mar 2009, 20:28 İleti: 456 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
şöyle geniş olarak düşününce Ulquiorra haklı yinede birkaç tane büyüyle ilgili konunun açılması zarar getirmez ama bu son günlerdeki gibi hep büyü hep tılsım demiyorum sadece telekinezi konularının arasında birkaç tane olsa fena olmaz ilgilenen var ilgilenmeyen var dimi XD ;) :D
_________________ Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
|
| 30 Nis 2009, 21:14 |
|
 |
|
kaplangoz
Kayıt: 19 Nis 2009, 18:41 İleti: 708 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 4
|
Telekinezi sitesindeyiz ama bunları beklemeliyiz
|
| 01 May 2009, 07:56 |
|
 |
|
hasanorg
Kayıt: 01 May 2009, 10:35 İleti: 78 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Bence en iyisi Kur'an-ı Kerim'in uygun gördükleri ne yaparsanız yapın kur'an'ın emir ve yasaklarına uyun.
_________________ Git dedim "Me"yi ekleyemedim.
|
| 01 May 2009, 13:44 |
|
|