|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 00:20
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 Anasayfa
Arkdaşlar siteye girdiğimde hep sitenin kapısıyla karşılaşıyorum ama gerçek anasayfaya giremiyorum.
bu şekilde çok karmaşık oluyo. forumları tek tek gezemem ki...eğer bu ganal oluyorsa bence düzeltilmeli çünkü böyle çok karmaşık oluyor.
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 25 Nis 2010, 08:42 |
|
 |
|
AkrepKral
Site Yöneticisi
Kayıt: 31 Ekm 2007, 13:25 İleti: 537 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 27 Aldığı teşekkür: 57
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
 Re: Anasayfa
Sitenin kapısından kastın nedir? telekinezi.org'un ilk girişi son verilerin daha rahat görülebilmesi için Portaldır. Forum kısmına bannerin solunda bulunan "Forum" linki tıklanarak geçiliyor
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
|
| 25 Nis 2010, 16:27 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 Re: Anasayfa
tamam buldum yerini teşekkürler :)
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 26 Nis 2010, 16:33 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|