|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 00:19
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Sizin Komik Anılarınız
| Yazar |
Mesaj |
|
Electro Matt
Acemiler Kaptanı
Kayıt: 02 Haz 2011, 08:09 İleti: 111 Yaş: 14Konum: Bateriyi coşturuyorum. :D Ettiği teşekkür: 6 Aldığı teşekkür: 7
Yaşadığınız İl: 14 Bolu
|
 Re: Sizin Komik Anılarınız
Dershaneye yetişemedim.Ders İngilizce.Hoca da çok sert.Yetişeceğim diye çoooook hızlı koşuyorum.Kafamı sınıfın kapısına öyle çarptım ki....Hoca kapıyı kapıyı açtı ben yerdeyim.Sürünerek sınıfa girdim.5 dakika sonra burnum kanadı.Hocanın yanına gittim.Lavaboya gitmek için.Dedi ki; -Telaşlanma kapının boyası geçmiştir.
_________________ İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın." Bob Marley
|
| 13 Haz 2011, 16:51 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1606 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
:D :D :D :D :D :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 13 Haz 2011, 17:59 |
|
 |
|
options
Medya-Tanıtım
Kayıt: 07 Mar 2011, 13:55 İleti: 655 Yaş: 15Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
:D :D electro senin yaş kaç öğretmen sana bunları söylüyor?
_________________ Biraz ara verelim.
|
| 14 Haz 2011, 16:54 |
|
|
| |