Sistem saati: 22 May 2012, 00:14

Forum kuralları

* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır

Konuya cevap yaz  [ 62 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki
Fıkralar 
Yazar Mesaj
Astral
Astral
Kullanıcı avatarı

Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
 Fıkralar
65 yaşındaki bir adamın doğum günü..
Arkadaşları adama bir sürpriz yapacaklar..Sürprize göre kocaman bir pasta yaptıracaklar ve içinden çıplak bir dansöz çıkacak..
Zaman gelir ve birden pastadan çıplak dansöz çıkar..Yaşlı adam dansözü görünce kalp krizinden gider..

Pastadan çıkan çıplak dansöz meğerse adamın kızıymış :D:D

En son ddemmahum tarafından, 22 Eyl 2009, 18:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 değişiklik yapıldı.

07 Eyl 2009, 10:44
Profile bak Özel mesaj gönder

YaÅŸ: 15

Ettiği teşekkür: 57
Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İleti Re: DoÄŸum Günü (Fıkra)
hehe komik

3) charles darwinin evrim teorisi

07 Eyl 2009, 11:06
Yönetici
Yönetici

YaÅŸ: 17

Ettiği teşekkür: 11
Aldığı teşekkür: 21
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
arkadaşlar tüm fıkraları buraya yazalım hep yeni bir başlık açmayalım bu başlığa da "fıkralar" olarak değiştirirmisin ddemmahum

07 Eyl 2009, 14:48
Yönetici
Yönetici

adam kitapevine girer ve tezgahtara sordu:
-sizde kadınlara karşı zafer kazanan erkek romanı varmı?
adam cevap veriri:
-var efendim şurdaki masal kitapları bölümünde bulabilirsiniz

----------------------------------------------------------

temel külüstür bir arabayla hız sınırı 5o olan yolda 80 le gidince polis durdurur temel:
-memur bey arabamı satacağım nolur 100 yaptı yazın

40 kişi harabe bir evin üzerinde eğleniyormuş dam zaten harabe ağırlığa dayanamayıp çökmüş
39 u ölmüş. bir kişi tozlararasında cıkıp silkinmiş ve şöle demiş:
-az daha bir sakatlık çıkacaktı

sanırım çok komik deiller ama idare ednin aklıma komik olanlar gelmio bir türlü:D

07 Eyl 2009, 15:44
Genel Sorumlu
Genel Sorumlu
Kullanıcı avatarı

Ettiği teşekkür: 23
Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
fenerbahçeli volkan ve semih ne zaman şehirde gezmeye çıksalar ya insanlar tarafından rahatsız ediliyorlar ya da insanlar onlardan imza istiyorlar diye kılık değiştirmeye karar verirler. birlikte bir mağazaya girip kılık değiştirirler. semih gezerken bir yaşlı teyze gelir ve semihe "semih senin burada ne işin var?" diye sorar. semih kılık değiştirdiği halde yaşlı bir teyzenin onu tanımasına şaşırır.
aradan zaman geçer. semih tekrar kılık değiştirir ve gezmeye çıkar. tekrar aynı teyze gelir ve "semih senin burada ne işin var?" diye sorar. semih bu defa iyice şaşırp sinirlenir.
biraz daha zaman geçtikten sonra semih tekrar kılık değiştirip tekrar gezmeye çıkar ve yine aynı teyze gelip "semih senin burada ne işin var?" diye sorunca semih dayanamayıp "yaw teyze ben habure kılık değiştiriyorum ama sen beni sürekli tanıyorsun ne iştir?" diye sorar. yaşlı teyze cevap verir "gerizekalı, ben volkan" der.

Özelden ders vermiyorum.

07 Eyl 2009, 16:22
Astral
Astral
Kullanıcı avatarı

zaza54 yazdı:
adam kitapevine girer ve tezgahtara sordu:
-sizde kadınlara karşı zafer kazanan erkek romanı varmı?
adam cevap veriri:
-var efendim şurdaki masal kitapları bölümünde bulabilirsiniz

temel külüstür bir arabayla hız sınırı 5o olan yolda 80 le gidince polis durdurur temel:
-memur bey arabamı satacağım nolur 100 yaptı yazın

40 kişi harabe bir evin üzerinde eğleniyormuş dam zaten harabe ağırlığa dayanamayıp çökmüş
39 u ölmüş. bir kişi tozlararasında cıkıp silkinmiş ve şöle demiş:
-az daha bir sakatlık çıkacaktı

sanırım çok komik deiller ama idare ednin aklıma komik olanlar gelmio bir türlü:D

Yoo güzellerdi sağol..

07 Eyl 2009, 20:17
Astral
Astral
Kullanıcı avatarı

caryes yazdı:
fenerbahçeli volkan ve semih ne zaman şehirde gezmeye çıksalar ya insanlar tarafından rahatsız ediliyorlar ya da insanlar onlardan imza istiyorlar diye kılık değiştirmeye karar verirler. birlikte bir mağazaya girip kılık değiştirirler. semih gezerken bir yaşlı teyze gelir ve semihe "semih senin burada ne işin var?" diye sorar. semih kılık değiştirdiği halde yaşlı bir teyzenin onu tanımasına şaşırır.
aradan zaman geçer. semih tekrar kılık değiştirir ve gezmeye çıkar. tekrar aynı teyze gelir ve "semih senin burada ne işin var?" diye sorar. semih bu defa iyice şaşırp sinirlenir.
biraz daha zaman geçtikten sonra semih tekrar kılık değiştirip tekrar gezmeye çıkar ve yine aynı teyze gelip "semih senin burada ne işin var?" diye sorunca semih dayanamayıp "yaw teyze ben habure kılık değiştiriyorum ama sen beni sürekli tanıyorsun ne iştir?" diye sorar. yaşlı teyze cevap verir "gerizekalı, ben volkan" der.

Bu da güzeldi :)

07 Eyl 2009, 20:17

YaÅŸ: 16

Yaşadığınız İl: 33 Mersin
xD Size Arşivden Paylaşim Biraz(Bazıları Uygun Diilse Yöneticiler Silebilir)

Psikopat Ali
Ali okula yazılacakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış. Sıra servis şoförüne gelmiş. Servis şoförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış. Şoför hiç oralı olmamış içinden, "ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki?" demiş... Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş. Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şoförün yanına gelerek "amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değil mi?" demiş. Şoför: - "Evet yavrum, şimdi geç yerine otur" demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına giderek "amca benim annem inek babam boğa olsaydı ben buzağı olurdum değil mi?" demiş. Şoför biraz sinirli: - "Evet, şimdi git yerine otur", demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına gelerek "amca benim annem" demeye kalmadan şoför Ali'ye "ben sana bir soru soracağım" demiş ve ardından "senin annen o******* baban pez...nk olsaydı sen ne olurdun bakayım?" demiş. Ali sırıtarak cevap vermiş: - "ŞOFÖR"

Bu Fenaydı xD

Hesap
Görünüşü ihtiyar ama kalbi kıpır kıpır olan ihtiyar kumaşçılık yapıyor,
günlerden bir gün içeri bir afet girmiş ve sormuş:
- Kumaşin metresi kaça?
ihtiyar:
- Metresi bir öpücüktür, dudaktan.
Kız:
- On metre alayım bari,
ihtiyarin gözler fıldır fıldır.
On metreyi saniyede keser, kıza uzatir,hesabi ister.
Kiz kapiya dogru seslenir:
- Büyükanne hesabı öder misin?

Temel'in Babası
Temel'in babasi vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar:
Nasil oldu? Cevap: 30.kattan asagiya düştü
Adam: Vah vah desene feci öldü
Temel: Yok yok öyle ölmedi... Tam yere düsecekken manavin tentesine çarpip
tekrar yükseldi...
Adam: Vah Vaah! Daha siddetli çakildi o zaman.
Temel: Yok! Karsidaki kasabin tenteden zipladi bu sefer karsi binanin
çatisina... Adam: Demek çatiya çarpip öldü
Temel: Yok ya! çatidan yuvarlanip elektrik tellerine gitti..
Adam: Deme ya! çarpildi o zaman...
Temel: Yok canim teller yaylandi babami 200 metre yukari firlatti. Adam:
200 metreden yere çakildi öyle mi? Yazik...
Temel: Yok ya yine en bastaki bakkalin tenteye...
Adam: Orda mi öldü?
Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba...
En sonunda bunalan adam Temel'e bagirarak sordu: Ulan nasil öldü bu adam?
Temel: 'Baktik durmuyor.. Vurduk!'

Ogrenciyle Ugrasilmazz
Üniversite yemekhanesine giren bir üniversite öğrencisi yemekhanede tüm yerlerin dolu olduğunu sadece Profesörlerin oturduğu masada boş bir yer görür ve gider oraya oturur..
Profesör sinirli bir şekilde kaşlarını çatarak : - Öküzler ve kuşlar aynı masada oturmamalıdır..der
Öğrenci : - O zaman ben uçuyorum..der.. Profesör bu cevaba acayip sinirlenmiş..Sınavda öğrenciye fena takmış ve bu patavatsız öğrencinin sınavdan geçmemesi için elinden geleni yapmış..
Lakin sınavda öğrenci bütün soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış..Profesör öğrenciye :- Sana son bir soru soracağım..der..Soru Şu :
- Yolda yürürken iki paket buldugunu düşün..Bir Pakette zeka var diğerinde ise altın var..Hangi paketi seçersin ?
Üniversite öğrencisi :- Para olan paketi seçerdim..der
Profesör: - Ben zeka olan paketi seçerdim..
Üniversite öğrencisi :- Çok normal..Kimde ne eksikse onu seçer..
Profesör küplere binmiş..öğrencinin not defterini alıp içine *öküz* yazmış..Ögrenci nota bakmadan odadan çıkmış..Bir kaç dakika sonra öğrenci kapıyı çalmış ve : - Sayın profesör, imzanızı atmışsınız lakin notumu yazmayı unutmuşsunuz

Hitler-Stalin
Stalin ve hitler bir kahvehanede oturuyolarmış..Kahvedeki bi adam yanlarına yaklaşmış ve :
- Gözlerime inanamıyorum siz Hitler ve Stalinsiniz..! demiş..
- Evet doÄŸru demiÅŸ Hitler..
- Peki burada ne işiniz var ne yapıyorsunuz? demiş adam..
- 3.cü dünya savaşı çıkarmayı düşünüyoruz demişler..
- Nasıl bir plan yapıyorsunuz? Kimler ölecek bu savaşta? diye sormuş adam..
- Ondört milyon yahudiyi ve bi tane de motorsiklet tamircisini öldüreceğiz..demiş Stalin..
- Motorsiklet tamircisini niye öldüreceksiniz? diye sormuş adam..
Hitler Staline döner ve şöyle der :
- Ben sana demedim mi Yahudileri kimse takmaz diye..!

Cennet
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

SILIKON
Ögretmen sinifta madenleri ve ne kadar degerli olduklarini anlatiyormus.
Dersin bitiminde çocuklara sormus:
-"Kim hangi madene sahip olmak ister çocuklar?"
Önce David cevap vermis: "Platin, ögretmenim. Onunla kendime bir Porsche alirdim."
Ardindan Mike cevaplamis: "Altin, ögretmenim. Altinlarimla kendime son model bir Cadillac
alirdim."
En son Küçük Joe yanitlamis: "Silikon, ögretmenim. Ablamda iki tane var, kapinin önündeki
arabalari hayal bile edemezsiniz!..."

TED AMCA
Amerika'da bir ilkokulda ögretmen çocuklara evde ders alinabilecek bir hikaye
yaratmalarini,
ertesi gün sinifta okuyacaklarini söylemis. Ertesi gün çocuklar hikayelerini anlatmaya
baslamis. Ilk sirada küçük Suzi varmis. Baslamis anlatmaya:
Bizim çiftligimiz var. Bir gün babamla yumurtalari topladik, bir sepete koyduk. Arabayla
giderken bir tümsekten geçtik, sepet devrildi ve yumurtalarin hepsi kirildi." Ögretmen
- Güzeel. Peki bu hikayeden alinacak ders nedir?
- Bütün yumurtalari ayni sepete koyma.
- Aferim çok güzel. Lily sira sende.
Küçük Lily tahtaya kalkmis ve anlatmaya baslamis:
- Bizim de bir çiftligimiz var. Babam yumurtalardan civciv çikmasi için onlari kuluçka
makinesine koyar, geçen hafta 12 yumurta koydu. 12 civcivi olacagini saniyordu, ama
sadece 8inden civciv çikti.
- Eveeet. Peki burdan alinacak ders nedir?
- Tavuktan çikmamis yumurtalari sayma
- Aferim bu da çok güzel. Billy, sira sende
Küçük Billy tahtaya kalkmis ve anlatmaya baslamis:
- Amcam Ted Vietnam Savasina katilmisti. Bir gün helikopterle bir göreve giderken
helikopter vurulmus. Ted Amcam helikopter düsmeden elinde bir makinali tüfek, bir
kasatura ve bir sise bira ile atlamayi basarmis. Parasütüyle yere inerken yolda birayi
içip bitirmis. Inince mermisi bitene kadar makinali tüfegiyle 70 kisiyi haklamis. Sonra
kasatura kirilana dek onunla 20 kisiyi halletmis. Sonra da son 10 kisiyi de silahsiz
bitirmis.
- Böyle korkunç bir hikayeden alinacak ne ders olabilir?
- Içerken Ted Amcama bulasmayin...

Müsrif
Salamon be! Benim hanim çok müsrif, para yetismiyor. Inanamazsin, Pazar günü benden 200 frank istedi, Pazartesi 300, Sali 400, Çarsamba 500, Persembe 800, dün de 1000 frank!..
- Acidim sana be Mison. Nereye harciyor bu kadar parayi?
- Ne bileyim ben, verdigim yok ki...

Parasütçü
Kirsehirli iki arkadas askere gitmisler ikisi de parasütçü olmus. Belli bir egitim gördükten sonra parasütle deneme yapiyorlarmis. Ikisi de uçaktan atlamislar. Ellerinde yüksekligi gösteren bir alet varmis. Arkadaslardan birisi alete bakarak sayiyormus.'250,200,150,100,90,80,70,60,50,40,30,2 0 açmasak da olur. Geldik'

07 Eyl 2009, 22:26

YaÅŸ: 15

Ettiği teşekkür: 57
Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
DoGuKAN yazdı:
xD Size Arşivden Paylaşim Biraz(Bazıları Uygun Diilse Yöneticiler Silebilir)

Psikopat Ali
Ali okula yazılacakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış. Sıra servis şoförüne gelmiş. Servis şoförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış. Şoför hiç oralı olmamış içinden, "ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki?" demiş... Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş. Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şoförün yanına gelerek "amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değil mi?" demiş. Şoför: - "Evet yavrum, şimdi geç yerine otur" demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına giderek "amca benim annem inek babam boğa olsaydı ben buzağı olurdum değil mi?" demiş. Şoför biraz sinirli: - "Evet, şimdi git yerine otur", demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına gelerek "amca benim annem" demeye kalmadan şoför Ali'ye "ben sana bir soru soracağım" demiş ve ardından "senin annen o******* baban pez...nk olsaydı sen ne olurdun bakayım?" demiş. Ali sırıtarak cevap vermiş: - "ŞOFÖR"

Bu Fenaydı xD

Hesap
Görünüşü ihtiyar ama kalbi kıpır kıpır olan ihtiyar kumaşçılık yapıyor,
günlerden bir gün içeri bir afet girmiş ve sormuş:
- Kumaşin metresi kaça?
ihtiyar:
- Metresi bir öpücüktür, dudaktan.
Kız:
- On metre alayım bari,
ihtiyarin gözler fıldır fıldır.
On metreyi saniyede keser, kıza uzatir,hesabi ister.
Kiz kapiya dogru seslenir:
- Büyükanne hesabı öder misin?

Temel'in Babası
Temel'in babasi vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar:
Nasil oldu? Cevap: 30.kattan asagiya düştü
Adam: Vah vah desene feci öldü
Temel: Yok yok öyle ölmedi... Tam yere düsecekken manavin tentesine çarpip
tekrar yükseldi...
Adam: Vah Vaah! Daha siddetli çakildi o zaman.
Temel: Yok! Karsidaki kasabin tenteden zipladi bu sefer karsi binanin
çatisina... Adam: Demek çatiya çarpip öldü
Temel: Yok ya! çatidan yuvarlanip elektrik tellerine gitti..
Adam: Deme ya! çarpildi o zaman...
Temel: Yok canim teller yaylandi babami 200 metre yukari firlatti. Adam:
200 metreden yere çakildi öyle mi? Yazik...
Temel: Yok ya yine en bastaki bakkalin tenteye...
Adam: Orda mi öldü?
Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba...
En sonunda bunalan adam Temel'e bagirarak sordu: Ulan nasil öldü bu adam?
Temel: 'Baktik durmuyor.. Vurduk!'

Ogrenciyle Ugrasilmazz
Üniversite yemekhanesine giren bir üniversite öğrencisi yemekhanede tüm yerlerin dolu olduğunu sadece Profesörlerin oturduğu masada boş bir yer görür ve gider oraya oturur..
Profesör sinirli bir şekilde kaşlarını çatarak : - Öküzler ve kuşlar aynı masada oturmamalıdır..der
Öğrenci : - O zaman ben uçuyorum..der.. Profesör bu cevaba acayip sinirlenmiş..Sınavda öğrenciye fena takmış ve bu patavatsız öğrencinin sınavdan geçmemesi için elinden geleni yapmış..
Lakin sınavda öğrenci bütün soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış..Profesör öğrenciye :- Sana son bir soru soracağım..der..Soru Şu :
- Yolda yürürken iki paket buldugunu düşün..Bir Pakette zeka var diğerinde ise altın var..Hangi paketi seçersin ?
Üniversite öğrencisi :- Para olan paketi seçerdim..der
Profesör: - Ben zeka olan paketi seçerdim..
Üniversite öğrencisi :- Çok normal..Kimde ne eksikse onu seçer..
Profesör küplere binmiş..öğrencinin not defterini alıp içine *öküz* yazmış..Ögrenci nota bakmadan odadan çıkmış..Bir kaç dakika sonra öğrenci kapıyı çalmış ve : - Sayın profesör, imzanızı atmışsınız lakin notumu yazmayı unutmuşsunuz

Hitler-Stalin
Stalin ve hitler bir kahvehanede oturuyolarmış..Kahvedeki bi adam yanlarına yaklaşmış ve :
- Gözlerime inanamıyorum siz Hitler ve Stalinsiniz..! demiş..
- Evet doÄŸru demiÅŸ Hitler..
- Peki burada ne işiniz var ne yapıyorsunuz? demiş adam..
- 3.cü dünya savaşı çıkarmayı düşünüyoruz demişler..
- Nasıl bir plan yapıyorsunuz? Kimler ölecek bu savaşta? diye sormuş adam..
- Ondört milyon yahudiyi ve bi tane de motorsiklet tamircisini öldüreceğiz..demiş Stalin..
- Motorsiklet tamircisini niye öldüreceksiniz? diye sormuş adam..
Hitler Staline döner ve şöyle der :
- Ben sana demedim mi Yahudileri kimse takmaz diye..!

Cennet
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

SILIKON
Ögretmen sinifta madenleri ve ne kadar degerli olduklarini anlatiyormus.
Dersin bitiminde çocuklara sormus:
-"Kim hangi madene sahip olmak ister çocuklar?"
Önce David cevap vermis: "Platin, ögretmenim. Onunla kendime bir Porsche alirdim."
Ardindan Mike cevaplamis: "Altin, ögretmenim. Altinlarimla kendime son model bir Cadillac
alirdim."
En son Küçük Joe yanitlamis: "Silikon, ögretmenim. Ablamda iki tane var, kapinin önündeki
arabalari hayal bile edemezsiniz!..."

TED AMCA
Amerika'da bir ilkokulda ögretmen çocuklara evde ders alinabilecek bir hikaye
yaratmalarini,
ertesi gün sinifta okuyacaklarini söylemis. Ertesi gün çocuklar hikayelerini anlatmaya
baslamis. Ilk sirada küçük Suzi varmis. Baslamis anlatmaya:
Bizim çiftligimiz var. Bir gün babamla yumurtalari topladik, bir sepete koyduk. Arabayla
giderken bir tümsekten geçtik, sepet devrildi ve yumurtalarin hepsi kirildi." Ögretmen
- Güzeel. Peki bu hikayeden alinacak ders nedir?
- Bütün yumurtalari ayni sepete koyma.
- Aferim çok güzel. Lily sira sende.
Küçük Lily tahtaya kalkmis ve anlatmaya baslamis:
- Bizim de bir çiftligimiz var. Babam yumurtalardan civciv çikmasi için onlari kuluçka
makinesine koyar, geçen hafta 12 yumurta koydu. 12 civcivi olacagini saniyordu, ama
sadece 8inden civciv çikti.
- Eveeet. Peki burdan alinacak ders nedir?
- Tavuktan çikmamis yumurtalari sayma
- Aferim bu da çok güzel. Billy, sira sende
Küçük Billy tahtaya kalkmis ve anlatmaya baslamis:
- Amcam Ted Vietnam Savasina katilmisti. Bir gün helikopterle bir göreve giderken
helikopter vurulmus. Ted Amcam helikopter düsmeden elinde bir makinali tüfek, bir
kasatura ve bir sise bira ile atlamayi basarmis. Parasütüyle yere inerken yolda birayi
içip bitirmis. Inince mermisi bitene kadar makinali tüfegiyle 70 kisiyi haklamis. Sonra
kasatura kirilana dek onunla 20 kisiyi halletmis. Sonra da son 10 kisiyi de silahsiz
bitirmis.
- Böyle korkunç bir hikayeden alinacak ne ders olabilir?
- Içerken Ted Amcama bulasmayin...

Müsrif
Salamon be! Benim hanim çok müsrif, para yetismiyor. Inanamazsin, Pazar günü benden 200 frank istedi, Pazartesi 300, Sali 400, Çarsamba 500, Persembe 800, dün de 1000 frank!..
- Acidim sana be Mison. Nereye harciyor bu kadar parayi?
- Ne bileyim ben, verdigim yok ki...

Parasütçü
Kirsehirli iki arkadas askere gitmisler ikisi de parasütçü olmus. Belli bir egitim gördükten sonra parasütle deneme yapiyorlarmis. Ikisi de uçaktan atlamislar. Ellerinde yüksekligi gösteren bir alet varmis. Arkadaslardan birisi alete bakarak sayiyormus.'250,200,150,100,90,80,70,60,50,40,30,2 0 açmasak da olur. Geldik'

KOMİKTİ:D

3) charles darwinin evrim teorisi

08 Eyl 2009, 07:46
Yönetici
Yönetici

ÅŸu silikon harika koptum XDXD