|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 00:14
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
DoGuKAN
Kayıt: 28 Ağu 2009, 22:30 İleti: 393 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
 Re: Fıkralar
Venediklilere Osmanlılar Deniz Donanmasıyla Saldırıyorlar Venedik Kaptanı Da Yardımcısına Sorar: -Kaç Gemi Var? -20 Efendim.. -İyi Kırmızı Gömleğimi Getir -Neden Efendim -Savaşta Yaralanacağız Askerlerimiz Kan Lekesi Görürse Cesaretleri Kırılabilir -Peki Efendim.. Güvertedeki Tayfa Bağırır: -50 Gemi Oldular!! Yardımcı Yoldayken Duyduğu Haberi Koşa Koşa Kaptana İletir -Efendim 50 Gemi Oldular -O Zaman Gömleği Boşver Bana Kahverengi Pantolonomu Getir
xD xD xD
_________________ İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
|
| 31 Ekm 2009, 19:15 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 Re: Fıkralar
John, kan ter içinde odun kesmekteyken, biraz uzakta bir kızılderilinin durduğunu farketmiş. Kızılderili John’a söyle bir bakıp “Bu kış soğuk.” demiş ve gitmiş. John ise; yerliler bunca senedir dogayla içiçe yasiyor elbet bir bildigi vardir, diyerek daha fazla odun kesmeye baslamis. Biraz sonra başka bir kızılderili ortaya çıkmış ve John’a bakıp “Bu kış çok soğuk.” deyip kaybolmuş. İyice paniğe kapılan John, deli gibi odun kesmeye başlamış. Kan revan içinde tükenecek haldeyken başka bir kızılderilinin yaklaştığını farketmiş. “Bu kış çok çok soğuk.” demiş. Kızılderili tam gidecekken, John onun gitmesine izin vermemiş ve “Nerden biliyorsun?” diye sormuş. Kızılderili gayet sakın söyle demiş: “Atalarımız der ki; Beyaz adam ne kadar çok odun keserse, kış o kadar soğuk olur.”
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 24 Arl 2011, 08:39 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|