|
|
Sistem saati: 21 May 2012, 23:45
|
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir. * Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 8 ileti ] |
|
Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları
| Yazar |
Mesaj |
|
emiranes
Kayıt: 11 Oca 2012, 15:16 İleti: 5 Yaş: 20Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 2
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
 Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları
Selamun Aleyküm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve beynimi kullanmaya yeni başladım diyebilirim bu açıdan:) Uzun süredir gözlerim kapalı dururken içimden çıkıp gezindiğimi ve garip şeyler hissettiğimi farkettim.Bunlar çokk çok kısa süreli ama farkedilebilir şeylerdi bu sebepten araştırmaya başladım ve bu "Müthiş" siteyle tanıştım. 1000 lerce kez tekrarlandı belki ve bende en azından 20 yerde okudum ama herkes bi teknik herkes bi yaptığı şeyleri anlatıyor birde ben deniyim belki benim yöntemim birinin hoşuna giderde o da yapabilir dedim ve hafifçe anlatıyım ipucu veriyim dedim kısaca başlayacak olursak, 1.Aşamamız bildiğimiz Psi wheel yapma yani işte kağıt iğne silgi ile yapılan ufak aletimiz  2. Aşamamız en güzeli düşünce temizleme dediğimiz herşeyi kafadan atıp bi yandan bunu okurken bile tek bişey düşünme ben bunu yapabilirim. Tasavvufta da vardır bu Mesela Herzaman Estağfirullah El Azim çekmek zamanla dilden kalbe iner derler. Bu mantıkla düşünücek olursak yapabiliceğimizi bilmek ve bunu beyne iletmek önemli olan. 3. Olarakta bu benim tekniğim mutlu olmak  ben psi wheel i ne zaman çevirsem bi anda mutluluk yayılıyor vücuduma ve zamanla farkettiğim bişey bu ben mutluluk hissettikçe o dönüyo artık ellerimi koyunca değil sadece baksam bile dönüyor. Ben kendimi böyle telkin etmiş olabilirim ama güzel bi teknik ve şuan final haftasına girerken ders çalışıyoruz vs bu arada yarım saat psi ball ve psi wheel çalışmak çok rahatlatıyor ve mutlu ediyor aynı zamanda saçma gelebilir çoğunuza ama benim farkına vardığım bişey bunu yapabildiğimizi anladıkça beyin bunu kendi gördükçe daha rahat yapıyor ben daha 3. günümdeyim ve rahat çevirebiliyorum denemekte fayda vardır zarar yoktur  Buda Kendi Çektiğim Video http://www.youtube.com/watch?v=FhSvCOly ... e=youtu.beOkuduğunuz için Teşekkür ederim.
En son emiranes tarafından, 14 Oca 2012, 20:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|
| 12 Oca 2012, 20:39 |
|
 |
|
SamedTarik
Kayıt: 26 Ekm 2011, 16:05 İleti: 58 Yaş: 14Konum: napıcan konumu :D Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
|
 Re: Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları
aleyküm selam kardeş hoşgeldin bu dünyaya :)
_________________ «««\karanlığın çırağı/»»»
|
| 14 Oca 2012, 09:33 |
|
 |
|
emiranes
Kayıt: 11 Oca 2012, 15:16 İleti: 5 Yaş: 20Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 2
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
Teşekkür ederim ya çoğu yerde okuyordum işte 1 ay 2 ay kontrol için diye ama şu an %80 rahat kontrol ediyorum el kullanmadan 4. günüm bu ve ferdi abiye ayrıca teşekkür etmek istiyorum burdan şimdi daha uzak mesafeden kontrol deniyorum ama onun bence en azından 1 haftası var gibi gözüküyor kapağa geçicem aslında görseydim önce kapak yapardım ama olmadı herkese tavsiyemdir kapaktan sonra başlayın 
|
| 14 Oca 2012, 11:23 |
|
 |
|
tunahan46
Kayıt: 06 Nis 2012, 11:37 İleti: 9 Yaş: 13 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
|
ben iğne yerine kürdanla deniyorum bir şey olur mu? 
|
| 14 Nis 2012, 09:52 |
|
 |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
sorun olacagini sanmiyorum, elinle bi donder, rahat dönüyorsa kagit kürdanin ustunde, sorun yoktur.. kolay gelsin.
_________________ Öyle Horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. G. Granville
Herseyini kaybetmedikce özgür olamazsin.
Eyvallah..
|
| 14 Nis 2012, 09:53 |
|
 |
|
tunahan46
Kayıt: 06 Nis 2012, 11:37 İleti: 9 Yaş: 13 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
|
teşekkürler 
|
| 14 Nis 2012, 18:02 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1606 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
|
tebrikler :)
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 14 Nis 2012, 18:18 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1606 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
|
ve aleyküm selam :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 14 Nis 2012, 18:18 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 8 ileti ] |
|
| |