|
|
Sistem saati: 21 May 2012, 23:32
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Askem0
Kayıt: 05 May 2009, 08:57 İleti: 123 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: 3. İzmir Buluşması
optimist_21 Git Kumdan Kale Yap Msjını Bile okumaya Tenezzul etmedim. İşin Benle Uğrasmaksa Senle Bi uğraşırım Aklın şaşar. Haddini Bil O yüzden Hadi Simdi De GEt..
_________________ Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
|
| 29 Mar 2010, 20:24 |
|
 |
|
Sai
Yönetici
Kayıt: 09 Şub 2009, 19:42 İleti: 1805 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 11 Aldığı teşekkür: 21
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
beyler lütfen sakin olunuz tartışmanızı tartışma bölümünde yapınız
_________________ Ağır geliyorsa yaşam Rabbine sığınacaksın paşam www.astralseyahat.net
|
| 29 Mar 2010, 20:27 |
|
 |
|
Askem0
|
konyu kitlersen çok memnun olurum zaza. YazmasınLar Yoksa GErcekten Banlanmak istmeyiorum Bu sitede. Güzel Bi site. Elimi Kolumu tutamam kufur ederim falan. Rica ediyorum Kitlermisin konuyu. Veya KompLe sil. İkisinden Birini Yaparmısın Ltfen. Aksam Aksam Sinirlerimi Bozdu ayıp Ya Bu kadar Olmaz. 40 yılın başı bi giriyorum siteye. Güzel Bi olay gerçeklestirmek için konu açıyorum eleman toplalamaya çalısıyorum. Çıkıyo dalaverecinin teki Lag lag lag yapıyo. neyse Zaza Bekliyorum Ltfen Ya kitle yada kapat Plss. :)
_________________ Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
|
| 29 Mar 2010, 20:37 |
|
 |
|
Sai
Yönetici
Kayıt: 09 Şub 2009, 19:42 İleti: 1805 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 11 Aldığı teşekkür: 21
|
malesef yetkim yok
_________________ Ağır geliyorsa yaşam Rabbine sığınacaksın paşam www.astralseyahat.net
|
| 29 Mar 2010, 20:39 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
sana bi teklifim var 2 dakka insan ol...! ***** olum bak yapamayacağın şeyleri söyleyip de gülünç duruma sokma kendini.. neyse ya uğraşmaya değmezsin zamanımı sana harcayamam
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
En son AkrepKral tarafından, 29 Mar 2010, 21:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Argo tabir nedeniyle editlenmiştir. Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.
|
| 29 Mar 2010, 20:39 |
|
 |
|
Askem0
|
Tamam kapa Çeneni Film Bakıyorum Sus senle Uğrasamam Git Kumda oyna. Hade ßß
|
| 29 Mar 2010, 20:40 |
|
 |
|
AkrepKral
Site Yöneticisi
Kayıt: 31 Ekm 2007, 13:25 İleti: 537 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 27 Aldığı teşekkür: 57
|
Askem0 bu durumun senle ilgisi yok genele hitaben yazıyorum bundan sonra sende dikkate alırsan iyi olur. Lütfen Site dışı faaliyetlerle ilgili Davet açmayınız. Site dışı faaliyetler telekinezi.org'u ilgilendirmez. Toplantı duyuruları yalnızca Telekinezi.org Medya - Tanıtım sorumluları ve İl Temsilcisi ünvanı almış üyeler tarafından bulundukları il için açılabilir. Telekinezi.org. haricinde hiçbir toplantı, seminer, konferans sitemizi bağlamaz. Sadece etkinlik duyurusu yapıp bilgilendirme yapabilirsiniz.
İl temsilcilikleri bölümünde toplantı duyurusu sadece O ilin telsilcilerine aittir.
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
|
| 29 Mar 2010, 21:28 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|