Rica ederim byfreestylerap. Güzel olan güzel görendir marifet görende.
Sevgili Criminal;
Tasavvufla ulaşılabilecek mertebeler ve marifetleri bir kenara bırakıp madde alemine göre cevaplayalım o zaman.
Aura kesin ve net olarak görülebiliyor. Ülkemizde bu konuda Profesyonel anlamda Ruhsal Şifacılar benim bildiğim kadarı ile yok o yüzden bu tür konulara biraz uzak kalıyoruz. Sanırım bu konuda en büyük eksikte Hiçbir Üniversitemizde Parapsikoloji kürsüsünün olmaması.
Ruhsal Şifa Teknikleri konusunda gerçekten üstad olmuş kişiler Eterik bedeni, aurayı gördüklerini söylüyor ve buna göre de tedavi uyguluyorlar. İsabetli teşhis ve tedavilerinde şifa bulan çok sayıda kişi var. Bu konuda özellikle
Keith Sherwood modern anlamda Ruhsal Şifacılığı uygulayan isimlerden. Googlede araştırdığınızda hakkında bilgi bulabilirsiniz. Akaşa tarafından yayınlanmış konuyla ilgili bir de kitabı bulunuyor.
Kanıt olarak hiçbir Ruhsal Şifacının gördüklerini beyninden çıkarıp alamayız. Bunun iki yolu var
kirlian fotoğrafları. Diğeri de bizzat denemek.
Ben daha önce bu konuda bizzat çalışma yaptığım için gördüm ve gerçek diyorum Yapması çok zor değil biraz sabır ve azimle kısa sürede başarabilirsiniz.
Kirlian fotoğrafları arasında da zaten çok sayıda örnek var