|
|
Sistem saati: 21 May 2012, 23:19
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 964 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 144
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
 Re: Şeytan'ın Kafatası
Biraz saçma olmuş :D Her boynuzu olan şeytan yada şeytandan bir parçamı oluyo :D :D Arkadaşların dediği gibi mutasyona uğramış bir insan olabilir.BEnce kesinlikle dikkat çekmek için yapılmış bir haber.Ve tamamen yalan.
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 18 Oca 2012, 15:28 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
şeytanın kafatası başlığı uygun olmamış ve bu boynuzlar bir hastalık türü olabilir bu kafatasıyla ilgili bir sorundur yüksek oranla belkide geçmişte bunların olduğunu gören insanlar bu sebeple şeytan modelini bu şekilde yani boynuzlu şekilde yapmış olabilir sonuçta vampirlerde porfiria hastalığından dolayı farklı görülmüştü bununda onun gibi bir hastalık olduğunu ve günümüzdeki şeytan modelinin bu yüzden çıktığını düşünüyorum sonuçta efsaneler abartılmışda olsa gerçeklik payları vardır tabii ki böyle bir haberi dikkat çekmek için koyma düşünceside insanları alıştırmak içinmi yoksa korkutmak içinmi diye düşünülüyor zaten uzun zaman önce bir kadının kafasında bir boynuz gibi çıkıntılar olduğunu görmüştüm ve bu küçümsenecek derecede çıkıntılar değildi ve bu bir belgeseldeydi,her neyse söylediğim gibi bu yüksek oranla bir hastalık ama üzerinde araştırma yapmadan bilemeyiz.
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 19 Oca 2012, 15:25 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
şimdi bir süredir düşünüyordum ve araştırma ypıyordum internette sadece haberleri paylaşmılar ve nedenleriyle ilgili hiç bir şey yazmıyor.Her neyse öncelikle Bu insanlardaki tırnak gibi kesilsede tekrar büyüyebiliyor ama bu neden bir insanda oluşuyor dendiğinde buda vücuttaki genlerde sorun olmasından olabilir,kanserde olabilir.Fakay niçin insanın sadece kafatasında protein yapısı oluşuyor ve asıl nedeni ne?Eğer kanser olduğu kesin olsaydı bunu glikoproteinler bağlayabilirdik veya dnadaki bozulmadan dolayı kansere bağlayabilirdik ama burada kemikle birleştiği görülüyor buda protein yapılı olduğunu gösteriyor şu anki bilgime göre kanser bir kitle olabilir ama sonuçta farklı bozuk bir hücredir ve kemikle birleşmiş olabilir mi?Büyüyerek kitle oluştabilirler ama dikey ve düzgün bir şekilde uzayan bir kitle oluştabilirlermi? İşte bunlarda ayrı sorular öncelikle eğer o yapıyı ele geçirme olasılığımız olsaydı kesinlikle daha düzgün ve kesin bir şey söyleyebilirdik gerçi Kafatasında boynuz bulunan başka insanlarda var ama onlara ulaşma olasılığımız olmadığına göre sadece teorilerle ilerleyebiliriz.Öncelikle okuduğum habelere göre belirli bir yaştan sonra bu boynuzun oluştuğu kanısına vardım ki bu belli bir yaştan sonra protenin yanlış depolanmasıda olabilir ama bunun bir mutasyon olma olasılığı düşük çünkü mutasyon olma olasılığıda var ama bu kadar düzgün bir yapı olabilir mi oda bilinmez.Zaten olan olasılıklar da bu kadar düzenli bir yapının olma olasılığı gerçekten düşük bu konuda sahip olduğum bilgiyle sadece bu kadar söyleyebilirim umarım aranızda daha bilgili olan biri veya anlattıklarımdan sonra düşüncesi olan biri varsa bu konudaki düşüncelerini paylaşabilirler.Gerçek olmadığını söyleyemeyiz çünkü kafasında gerçekten boynuzlu olan insanlar var bu yüzden düşüncelerinizi duymak isterim.
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 19 Oca 2012, 16:04 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
Kayıt: 07 Arl 2011, 12:24 İleti: 189 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 12 Aldığı teşekkür: 17
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
|
ya ama seytan insana saldirmazki,o insanlari bastan cikarir,onu bize neden bu kadar korkunc olarak sunuyorlarki?hem ne yapsin seytan bu kafayi?bizi korkutup imanimizdan mi cikaricak?sizin karsiniza boyle bir kafa ciksa dninizden donermisiniz?tabi ki hayir,yani bu kafanin ona yarari yok...olsa olsa ben onun kafasini guzel bir kadin kafasi olarak hayal ediyorum...ustelik seytanin bedeni varmis diye bir yazi var mi Kur'an da?ben hic gorup duymadim,belki duymus olan varsa lutfen buyurun
_________________ Mucizeyi yaratan inanmakdir inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...........
|
| 28 Mar 2012, 23:09 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 964 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 144
|
Ya şeytanın bedeni yok.Şeytan nefistir.Şeytan kötülüktür.Şeytanın ne bir kafası vardır nede bir bedeni vardır.Farklı bedenlerin kılığına girip insanların karşısına çıkabilir.O ayrı bi olay.Onun dışında bedeni yoktur.
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 29 Mar 2012, 13:43 |
|
 |
|
ScreamOfTheElements
Özel Alan 1
Kayıt: 17 Ekm 2010, 06:23 İleti: 280 Yaş: 24Konum: Avalon - Albion Ettiği teşekkür: 11 Aldığı teşekkür: 10
|
Şeytanın boynuzu yok ki...
_________________ I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
|
| 29 Mar 2012, 14:18 |
|
 |
|
UsTr
|
Şeytanın kafası yok ki boynuzu olsun :D
|
| 29 Mar 2012, 15:23 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
Kayıt: 07 Arl 2011, 12:24 İleti: 189 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 12 Aldığı teşekkür: 17
|
Seytanin bedeni yokki kafasi olsun :D
_________________ Mucizeyi yaratan inanmakdir inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...........
|
| 29 Mar 2012, 17:56 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
|
Seytanin bedeni yokki kafasi olsun :D
|
| 29 Mar 2012, 17:57 |
|
 |
|
Goku San
Kayıt: 10 Eyl 2011, 11:55 İleti: 357 Yaş: 15Konum: Ölülerin Ve Canlıların Bir Arada Olduğu Yer... Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 17
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
|
ya bu dünyada kimse şeytanı felan göremez bide iskeleti felan yalan bunlar yaa inanmayın
_________________ İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır.
[if]http://www.hizliupload.com/di-64SU1KXU.gif[/if]
[if]http://www.hizliupload.com/di-F1DL08IC.gif[/if]
|
| 30 Mar 2012, 18:08 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|