|
|
Sistem saati: 21 May 2012, 23:11
|
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
psi wheel yaparken ne düşünüyorsunuz?
| Yazar |
Mesaj |
|
ardak444
Kayıt: 13 Oca 2012, 19:54 İleti: 19 Yaş: 22 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 psi wheel yaparken ne düşünüyorsunuz?
basliktan da anlasildigi gibi psi wheel çevirirken odaklandiginiz zaman bisi dusunuyormusunuz ya da onu nasil ceviriyorsunuz ben bu konuda sorun yasiyorum lutfen yardim edin
|
| 04 Åžub 2012, 20:11 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 Re: psi wheel yaparken ne düşünüyorsunuz?
Psi wheel in yanlarina ellerini koy ve bekle sadece. Bise dusunme sadece rahat ol ve bekle :)
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 04 Åžub 2012, 20:20 |
|
 |
|
Carmen25
Kayıt: 30 Tem 2011, 08:52 İleti: 52 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 2 Aldığı teşekkür: 3
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
Hiç düşünmemek daha çok işe yarar ama ben bir yerde daha okumuştum, kağıdın başka şansı yok dönecek diye beyne telkin verebilirsiniz diye. Ama tam emin değilim :)
_________________Artık aranızdayım  )
|
| 04 Åžub 2012, 21:15 |
Bu mesaj için Carmen25 adlı kullanıcıya teşekkür eden: Dogukan64 (08 Şub 2012, 20:36) |
|
 |
|
ardak444
Kayıt: 13 Oca 2012, 19:54 İleti: 19 Yaş: 22 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
teÅŸekkur ederim dediklerinizi denedim ve su an da deniyorum
|
| 05 Åžub 2012, 09:54 |
|
 |
|
cardanadam
Kayıt: 18 May 2010, 13:35 İleti: 3 Yaş: 44 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
cevap için teşekkürler işime yaradı :)
|
| 06 Åžub 2012, 13:49 |
|
 |
|
Dogukan64
İl Temsilcisi
Kayıt: 26 Mar 2011, 13:59 İleti: 120 Yaş: 15Ettiği teşekkür: 12 Aldığı teşekkür: 7
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
_________________ [*][*][*]UNUTMAYALIMKİ HER ŞEY ALLAH'IN (C.C.) İZNİYLE OLUR .[*][*][*]
|
| 08 Åžub 2012, 20:37 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|