|
|
Sistem saati: 21 May 2012, 23:04
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Öner Yavuz Gitar Eğitimi 1.bölüm
| Yazar |
Mesaj |
|
klasikgitar
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 07 Haz 2011, 17:20 İleti: 5 Yaş: 99Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 1
|
 Öner Yavuz Gitar Eğitimi 1.bölüm
merhaba arkadaşlar öner yavuzun gitar eğitim videolarını birkısmını paylaşıyorum
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E9vUtARt9R8[/youtube]
_________________ Gitarla ilgili her sorunuzu Özel Mesaj Şeklinde Bana Sorabilirsiniz
|
| 07 Haz 2011, 17:55 |
|
 |
|
AkrepKral
Site Yöneticisi
Kayıt: 31 Ekm 2007, 13:25 İleti: 537 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 27 Aldığı teşekkür: 57
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
 Re: Öner Yavuz Gitar Eğitimi 1.bölüm
Güzel bir çalışma. Gitar meraklılarının beğeneceğine eminim. Yalnız Sanırım Ömer Yavuz çok uykusuz olduğu bir zamanda yapmış çekimi : )
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
|
| 07 Haz 2011, 18:00 |
|
 |
|
klasikgitar
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 07 Haz 2011, 17:20 İleti: 5 Yaş: 99Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 1
|
 Re: Öner Yavuz Gitar Eğitimi 1.bölüm
bencede öner yavuz biraz uykusuz çekmiş :D ama diğer videolarda gayet uykusunu almış :D
_________________ Gitarla ilgili her sorunuzu Özel Mesaj Şeklinde Bana Sorabilirsiniz
|
| 07 Haz 2011, 19:46 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|