|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 16:33
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
pumaxar
İl Temsilcisi
Kayıt: 11 Şub 2011, 18:31 İleti: 34 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 58 Sivas
|
 BİRİSİNE İLK KEZ...
BİRİSİNE İLK KEZ BU KONULARDAN BAHSETTİĞİNİZDE NASIL KARŞILIKLAR ALIYORSUNUZ ....:
_________________ AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
|
| 11 Arl 2011, 19:12 |
|
 |
|
ikea
Kayıt: 15 Ekm 2010, 17:55 İleti: 302 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 4
Yaşadığınız İl: 15 Burdur
|
 Re: BİRİSİNE İLK KEZ...
3 kişiye söledim 1'i hariç hepsi delisin der gibi baktı :)
_________________ Nothing Else ...
|
| 11 Arl 2011, 19:56 |
|
 |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
aynen tip tip bakiyorlar... ne kardesim insan mi gormedin :D ama bikeresinde boyle yeni bi arkla tanistim, iste oyle konusuyoduk parapsiklojiyle ilgileniyom dedim telepati telekinezi astral vs. oda hadi yaa bende ilgileniyorum falan dedi boyle. :)
_________________ Öyle Horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. G. Granville
Herseyini kaybetmedikce özgür olamazsin.
Eyvallah..
|
| 11 Arl 2011, 21:00 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
arkadaşlarıma olayın en temeline kadar anlattığım için hepsi de bana inandı ama çok çabuk sonuç almayı istedilerinden bıraktılar.
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 11 Arl 2011, 21:19 |
|
 |
|
AkrepKral
Site Yöneticisi
Kayıt: 31 Ekm 2007, 13:25 İleti: 534 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 25 Aldığı teşekkür: 56
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
Herşey Herkese Her Yerde Her Zaman Söylenmez...
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
|
| 11 Arl 2011, 21:21 |
Bu mesaj için AkrepKral adlı kullanıcıya teşekkür eden: Sai (17 Arl 2011, 12:16) |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
GÜZEL BAŞLIK :D
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 11 Arl 2011, 21:24 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 932 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 143
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
Ben şuana kadar kimseye söylemedim ve bundan sonrada kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Arkadaşların dedikleri gibi bana deli gözüyle bakmalarından yada benle dalga geçmelerinden korkuyorum.Kim olursa olsun söylemem.
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 11 Arl 2011, 21:57 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
ben bu işe ilk başladığımda bütün sınıf arkadaşlarımı toplamış psi ball yaptırmıştım onlara enerjiyi hissedince inanmışlardı hey gidi günler:)
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 11 Arl 2011, 22:07 |
|
 |
|
Lord_of_Hackland
Kayıt: 07 Arl 2011, 12:24 İleti: 185 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 12 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
|
1.ben de deminden aptal gibi seni dinliyorum ya
2.timaraneyemi gitsen?
3.kac yasinda adamsin,bak nelere inaniyorsun,bunlar gerceklesmez mucizeler.
_________________ Mucizeyi yaratan inanmakdir inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...........
|
| 12 Arl 2011, 09:06 |
|
 |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
Ama artik kimseye soylemiyorum :)
_________________ Öyle Horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. G. Granville
Herseyini kaybetmedikce özgür olamazsin.
Eyvallah..
|
| 12 Arl 2011, 12:00 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|