|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 16:33
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
pumaxar
İl Temsilcisi
Kayıt: 11 Şub 2011, 18:31 İleti: 34 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 58 Sivas
|
 Re: BİRİSİNE İLK KEZ...
hemen hemen hiç kimse olumlu bir tavır ve cevapla karşılaşmamaış yani
_________________ AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
|
| 15 Arl 2011, 06:12 |
|
 |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
anlatmamis olmayi cok isterdim ,kimsenin haberinin olmamasini... ne diye soylediysem, benim sucum iste @@@@@@@@@@@
_________________ Öyle Horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. G. Granville
Herseyini kaybetmedikce özgür olamazsin.
Eyvallah..
|
| 15 Arl 2011, 11:17 |
|
 |
|
pumaxar
İl Temsilcisi
Kayıt: 11 Şub 2011, 18:31 İleti: 34 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 1
|
:)
_________________ AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
|
| 15 Arl 2011, 13:37 |
|
 |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
:) hayirlisi buymus :)
_________________ Öyle Horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. G. Granville
Herseyini kaybetmedikce özgür olamazsin.
Eyvallah..
|
| 15 Arl 2011, 15:08 |
|
 |
|
pumaxar
İl Temsilcisi
|
demek ki :D
|
| 15 Arl 2011, 16:20 |
|
 |
|
Sai
Kayıt: 09 Şub 2009, 19:42 İleti: 1805 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 11 Aldığı teşekkür: 21
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
O birazda anlatma tarzınıza bağlı ben ilk, sınıfa anlattığımda sınıfın yarısı derste psi whell çevirmeye uğraşıyordu :) diğer yarısı da sizin dediğinizi diyordu ama zaman geçtikçe bıraktılar hala uğraşan var mıdır bilmiyorum :)
_________________ Ağır geliyorsa yaşam Rabbine sığınacaksın paşam www.astralseyahat.net
|
| 17 Arl 2011, 12:19 |
|
 |
|
delenamo
Kayıt: 06 Nis 2011, 13:30 İleti: 297 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 39 Aldığı teşekkür: 10
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
|
3 kişiye söledim ve yanıtların özetleri :D
1- Gardaş bana da öğretsene hadi başla eee olmuyo bu amaan inanmamıştım zaten :D 2- yanıt yok öle dinledi ertesi gün benden değişik bir surat ifadesiyle yavaş yavaş kaçmaya başladı :D 3- Hacı bana öğret dedi kendisi aydında yakında gelecek acaba o pes edecek mi bilmiyorum :D
|
| 23 Oca 2012, 20:19 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|