| Yazar |
Mesaj |
|
1900frkn
Kayıt: 06 Mar 2011, 12:47 İleti: 78 Yaş: 17 Konum: İstanbul,Sivas. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 HAYVANLARLA TELEPATİK ALIŞ VERİŞLERİMİZ
Arkadaşlar internette gezerken gördüğüm bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.Umarım hoşunuza gider.
Ocak 1991’de ben ve eşim Charles birkaç gün Monte-rey Beach Otel’de kaldık. Burası körfezin ucunda güzel bir yerdi. Denizin kıyısından itibaren deniz derinleştiği için büyük memeli hayvanlar denizin hemen kıyısına kadar gelebiliyorlardı. Evimizin duvarında, buraya yaptığımız başka bir iş gezisinde çektiğimiz balinanın fotoğrafları var. Otelin kuzeyinde kumsalda otururken önümüzden sekiz tane yunus geçti ve her seferinde birbirlerine paralel olarak yüzüyorlardı. Aramızda, değişik üniversitelerde yunuslarla ilgili yapılan araştırmaları konuştuk. Bazı bilim adamları yunusların insanlar kadar zeki olduklarını söylemektedirler, hatta telepati yoluyla diğer varlıklarla görüşebildiklerini ifade etmektedirler. Yunusların, önümüzden altıncı geçişlerinde kendi aramızda bir deney yaptık. Bizden birkaç yüz metre uzaktalar iken onlara düşünce yoluyla çok güzel olduklarını ve onları seyretmekten büyük bir zevk aldığımızı hissettirmeye çalıştık. Kendi kendimize onların zeki, birbirlerine yakın ve saygılı olduklarını; çevreleriyle barış içinde olduklarını; insanların onlardan öğreneceği çok şey olduğunu ve en önemlisi onlara güçlü bir sevgi hissi vermeye çalıştık. Paralel şekilde yüzerlerken birkaç dakika sonra ilk defa daire şeklinde yüzmeye başladılar. Çok memnun olmuştuk. Ve onlara “teşekkür ederiz” mesajı verdik. Altı defa paralel şekilde yüzerlerken ilk defa biz mesajımızı gönderdikten sonra daire şeklinde yüzmüşlerdi. Eğer bizi “hissetmediyseler” niye bu şekilde davrandılar? Başka bir sebep yoktu. Çünkü o sırada etrafımızda başka bir balıkçı, tekne ve başka büyük balıklar yoktu. İki saat içinde sadece biz mesajımızı gönderdiğimizde yüzme şekillerini değiştirdiler. Ve on beş dakika boyunca bize, kendilerince bir gösteri sundular. Müthiş bir zevkle yüzüyorlardı. Plajda dolaşan kişilere “biz istedik, o yüzden bu şekilde yüzüyorlar” diye haykırmak istedim. Eminim onlar bizim sevgimizi ve hayrancığımızı hissettiler. Bizi mutlu etmek istediler. Bu inanılmaz hayvan sürüsünü her zaman hatırlayacağız.
Not=ALINTIDIR.
_________________ Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..
Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
|
| 31 Tem 2011, 10:56 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1590 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 55 Aldığı teşekkür: 28
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: HAYVANLARLA TELEPATİK ALIŞ VERİŞLERİMİZ
çok güzel :D azda olsa beNDE KEDİMLE TELEPATİ KURUYORUM SANIRIM hayvan biyerde yatarken gözünün içine bakıp gelmesini istiyorum kalkıp geliyo :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 31 Tem 2011, 11:01 |
|
 |
|
pijey
Kayıt: 21 Tem 2011, 09:21 İleti: 53 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
bu yazıyı bi yerden hatırlıyorum ama nerden olduğunu unuttum :D vapurda falan giderken bazen istanbul boğazında denk geliyor yunus sürüsü .çok hoş oluyor insan...
_________________ kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...
|
| 31 Tem 2011, 11:17 |
|
 |
|
carnim_rama
Chi Energy Grup
Kayıt: 23 Tem 2011, 11:20 İleti: 213 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 32
|
hayvanlar bırakın telepatiyi hislerinizide anlarlar. siz hiç ondan hoşlanmayan birine yaklaştığını gördünüzmü:) sevenede annesi gibi davranırlar:) bizzat yaşadım bunu:)
_________________ [b][color=#FF00FF]melekler sizinle olsun:)[/color][/b]
|
| 31 Tem 2011, 12:11 |
|
 |
|
1900frkn
Kayıt: 06 Mar 2011, 12:47 İleti: 78 Yaş: 17 Konum: İstanbul,Sivas. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
_________________ Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..
Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
|
| 01 Ağu 2011, 07:59 |
|
 |
|
Cavasta
Acemiler Kaptanı
Kayıt: 16 Haz 2011, 08:53 İleti: 87 Yaş: 12Konum: Düşüncenin GüCü Ettiği teşekkür: 2 Aldığı teşekkür: 16
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
|
Bende kuşlarımla kurmak isterdim ama ne yaptıysam bir işe yaramadı acaba neden bilmiyorum
_________________ group1075228@groupsim.com
|
| 01 Ağu 2011, 16:26 |
|
 |
|
Msa
Kayıt: 05 Mar 2012, 11:19 İleti: 184 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 19 Aldığı teşekkür: 5
|
Bende hayvanlarla telepati kurmak isterim ne güzel olur yazın köye gittiğimde hep pencereye zıplayan sincaplarla konuşurdum sizcede güzel olmzazmıydı. :D
| 17 Mar 2012, 10:10 |
|
 |
|
yesil
Kayıt: 08 Şub 2012, 19:01 İleti: 85 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 17 Aldığı teşekkür: 8
|
harika olurdu :)
_________________ Unutmayın; Kuldan Belâ Gelmez, Hak Yazmadıkca. Hak Belâ Yazmaz, Kul Azmadıkca.
|
| 17 Mar 2012, 10:18 |
|
 |
|
carnim_rama
Chi Energy Grup
Kayıt: 23 Tem 2011, 11:20 İleti: 213 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 32
|
dediğim gibi bu mümkün:) bizimki gibi bi konuşma olmasada:)
_________________ [b][color=#FF00FF]melekler sizinle olsun:)[/color][/b]
|
| 17 Mar 2012, 10:24 |
|
 |
|
turab
Kayıt: 01 Mar 2012, 15:01 İleti: 199 Yaş: 16Konum: Uzay Ve Ben Ettiği teşekkür: 30 Aldığı teşekkür: 7
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
|
Hz.Süleyman Hayvanlarla Mükemmel Derecede İletisim Kuran Peygamberlerden..Bildiğimiz Konusma Tarzında
_________________ UFOLOG ARASTIRMACI
www.uubam.com
facebook.com/UUBAM
[if]http://i33.tinypic.com/4trj91.jpg[/if]
|
| 17 Mar 2012, 10:33 |
|
|