Sistem saati: 19 May 2012, 15:45

Forum kuralları

Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.

Konuya cevap yaz  [ 129 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Evrende Yanlızmıyız? 
Yazar Mesaj
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 15

Ettiği teşekkür: 7
Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
İleti Re: Evrende Yanlızmıyız?
bencede yanlışlıkla yazmış

22 Haz 2011, 12:55
Profile bak Özel mesaj gönder
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 14

Ettiği teşekkür: 5
Aldığı teşekkür: 3
Doğru bencede yanlış yazılmış olabilir(!)

25 Haz 2011, 11:23
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 13

Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Arkadaşlar madem onun yanlışlıkla yazıldığı konusunda hemfikiriz, neden gerçek konuya geri gelmiosunuz? Benim 12. sayfada değim gibi olamaz mı?

27 Haz 2011, 08:21
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 19

Ettiği teşekkür: 6
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
gky146 yazdı:
Arkadaşlar madem onun yanlışlıkla yazıldığı konusunda hemfikiriz, neden gerçek konuya geri gelmiosunuz? Benim 12. sayfada değim gibi olamaz mı?

Evet aynen o şekilde sana katılıyorum. Bulunduğu ortam şartlarına göre biçimleniyorlar aynen dünyada olduğu gibi. Farklı gezegenlerdekiler daha farklı görünüşleri var insana çok benziyen de var çok güzel görünüşü olan da aynı zamanda çirkin görünen de bu yaşadıkları gezegenin atmosferinden kaynaklanan birşey zaten bizim gelişimimizi etkileyen birçok şey var.
Örneğin foton kuşağı bizim dna sarmallarımızı büyük ölçüde etkiliyeceği düşünülüyor. Aynen bu ve buna benzer birsürü etken var yani. Yüce Allah'ın muazzam yaratım gücü burada da karşımızda apaçık bellidir.

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.

27 Haz 2011, 10:06

Ettiği teşekkür: 55
Aldığı teşekkür: 28
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
http://www.facebook.com/home.php#!/phot ... =1&theater

okuyun

3) charles darwinin evrim teorisi

06 Tem 2011, 19:33
Kullanıcı avatarı

ozina yazdı:
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=181426135251055&set=a.161012857292383.36284.160485844011751&type=1&theater

okuyun

=) Bunu yazan adam konuyu abartmış ve bazı tespitleri çok yanlış. Adam dizi üzerine de kafa yormuş ama diziyi doğru düzgün izlemediği açık. Ben size UFO veya uzaylıların aslında şeytan olmadığının kanıtını söylüycem.

Yıllar önce bir adam (Mesleğini hatırlayamadım ama çiftçi olabilir. BU konu yalan makineleriyle defalarca yapılan testlerle de sabittir. aksi söylenemez) Araziye inen ufo ile karşılaşıyor. ufo kırmızı bir şekilde parlıyor. Merakla yanına gidiyor ve cisme dokunuyor. O metalik cisim elini çok ağır bir şekilde yakıyor. Daha sonra da olaylar devam ediyor. Bu olayla ilgili daha ayrıntı şekilde paylaşım yapıcam bekleyin. Şeytan bunu yapabilir mi sizce?. ayrıca adam metalik bir yüzeye dokunuyor. sesi de duyuyor. tüm duyulara da hitap eden bir olay bu dikkat edin.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.

08 Tem 2011, 11:37
Kullanıcı avatarı

Ettiği teşekkür: 7
Aldığı teşekkür: 11
coolugur yazdı:
ozina yazdı:
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=181426135251055&set=a.161012857292383.36284.160485844011751&type=1&theater

okuyun

=) Bunu yazan adam konuyu abartmış ve bazı tespitleri çok yanlış. Adam dizi üzerine de kafa yormuş ama diziyi doğru düzgün izlemediği açık. Ben size UFO veya uzaylıların aslında şeytan olmadığının kanıtını söylüycem.

Yıllar önce bir adam (Mesleğini hatırlayamadım ama çiftçi olabilir. BU konu yalan makineleriyle defalarca yapılan testlerle de sabittir. aksi söylenemez) Araziye inen ufo ile karşılaşıyor. ufo kırmızı bir şekilde parlıyor. Merakla yanına gidiyor ve cisme dokunuyor. O metalik cisim elini çok ağır bir şekilde yakıyor. Daha sonra da olaylar devam ediyor. Bu olayla ilgili daha ayrıntı şekilde paylaşım yapıcam bekleyin. Şeytan bunu yapabilir mi sizce?. ayrıca adam metalik bir yüzeye dokunuyor. sesi de duyuyor. tüm duyulara da hitap eden bir olay bu dikkat edin.

ya kardeşim sen olanları görmüyormusun hala ısrarlısın seninde beynin sulanmış ozinanın dediği gibi bilgisayar televizyon çok bağımlısısın her halde sen iyi bir araştırma yap bide akrapkarlın paylaştığı nazilerin ufo tezgahını izle tamammı

08 Tem 2011, 12:31

Ettiği teşekkür: 55
Aldığı teşekkür: 28
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
COOLUGURCUĞUM TMM DA ARKADAŞIM BU İLLUMİNATİ MASONLUK öyle basit bi sistem değil. elleri heryere ulaşır istediklerini yaparlar . karşı çıkanları öldürürler. bunları bi araştır.yAni o çiftçinin yalan makinesine bağlanmasını bile sallıyo olabilirler. amerikanın bir süper güç olarak askeri planlarını yürütebilmesi için sizi dünya çapında bir tehlikeye inandırması gerekiyor. bu tehtid dünya dışı varlıklardır.

3) charles darwinin evrim teorisi

08 Tem 2011, 16:54
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar cevap olarak atmıyorum bunu ama rastlantısal olarak denk geldi sadece. hem bilgilenirsiniz hemde 4:20 deki adamın söylediği hadisi şerife dikkat edin.. Peygamberimiz bunu söylemiş. Bu Allah'ın kudretiyle olacak bir iştir bana göre. Yorumlarınızı bekliyorum mutlaka izleyin ama.

http://www.mefeedia.com/watch/31581864

09 Tem 2011, 17:23
Önceki iletileri göster:  Sıralama  

Konuya cevap yaz   [ 129 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  

Güvenli Arama Açık

Yaþam ve Ýnsanlar
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list