|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 15:34
|
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur. Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
6.Hissinizi nasıl geliştirme yolları
| Yazar |
Mesaj |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 6.Hissinizi nasıl geliştirme yolları
Bu sayfada sizlere,6.Hissinizi nasıl geliştirebileceğinizi anlatacağım.Ben kendim denedim ve ilk günden kendimi kahin falan sanmaya başladım.
(Gece uyumadan önce uyguluyoruz!!!)
Öncelikle boş bir kağıt ve kalem alarak; -Ne hissediyorum? -Neye ihtiyacım var? -Hayattan ne istiyorum? şeklinde sorular sorun.
Sonrasında bu soruların cevaplarını diğer elinizle kağıda yazın.(Yazınız kargacık burgacık olsa da sorun değil.)Bunu yapınca,kendinize dahi itiraf edemeyeceğiniz şeyler dökeceksiniz kağıda...
Ardından,rahat bir yerde,bir yer oturun ve gözlerinizi kapatın.Tarihin değişmiş olduğunu hayal edin.Geleceği hissedin.Nasılsınız? Ne yapıyorsunuz? Mesleğiniz? Aileniz nasıl?Arkadaşlarınız,akrabalarınız,bulunduğunuz ortam?..Yalnız bunu yaparken,en önemli nokta düşünmemek,hissetmeye çalışmak.Yani,kesnlikle birşey düşünmeyin.Birtakım düşüncelerin,hiç beklemediğiniz bir anda aklınıza gelmesini bekleyin.Bilinçaltınız sanki size geleceğinizi izletiyormuş gibi.Bir film izler gibi.Siz düşünmüyorsunuz.Düşünceler kendiliğinden geliyor.
Son olarak,gerçekleşmesini istediğiniz arzularınızı yazın.Ama tüm detaylarıyla yazın.Çünkü yazma eylemi beyn tarafından emir olarak algınır ve beyin,amaçlar için çözüm yolu aramaya başlar. Evet...Hepsi bu kadar!İşte bu çok basit ve pratik yöntemlerle,hayatınızda gerçekleşebilecek mucizelere inanamayabilirsiniz?
(Harvard Üniversitesi'nden mezun olan ünlü bir yazar,psikolog ve araştırmacı olan Marta Beck'in,ABD'de olaylar yaratan "Kendi Kutup Yıldızını Bulmak" isimli kitabından alınmıştır yazdıklarım.)
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 15 Eyl 2010, 19:08 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 23 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: 6.Hissinizi nasıl geliştirme yolları
yine paylaşım yaptı coşturrr :D ty payllaşım
_________________ İmza Yhok.
|
| 15 Eyl 2010, 19:29 |
|
 |
|
özgür oğlan
Kayıt: 08 Haz 2010, 12:30 İleti: 32 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
ya bu uygulamayı yapıosunda nasıl oluo yani bir andamı gelio o gelecekteki görüntü düşünce .....
|
| 16 Eyl 2010, 00:00 |
|
 |
|
1900frkn
Kayıt: 06 Mar 2011, 12:47 İleti: 78 Yaş: 17 Konum: İstanbul,Sivas. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
teşekkürler güzel paylaşım deneyeceğim..
_________________ Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..
Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
|
| 01 May 2011, 14:43 |
|
 |
|
T.KStyle
Kayıt: 02 Nis 2011, 18:29 İleti: 139 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
benim isteğim geliyor gözün önüne gelecek gelmiyor :)
|
| 01 May 2011, 15:24 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
| |