|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 15:13
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Derslere Konsantre Olamiyorum :(
| Yazar |
Mesaj |
|
whaki
Kayıt: 10 Tem 2010, 05:35 İleti: 278 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 2
|
 Derslere Konsantre Olamiyorum :(
Arkadaslar ben 11. sinifta okuyorum, bolumum sayisal ( fen lisesi ), fakat denemelerde yaptigim netler cok dusuk. Onumdeki buyuk sinavin bilincine yeni yeni varmaya basladim ve bu siralar onun icin calisiyorum fakat sizinde bildiginiz gibi etrafta o kadar cok oyalanacak sey var ki, ders calismak istesem bile calisamiyorum. Ders calisirken konsantrem sifir, her an masadan kalkacak bi vaziyette calisiyorum genelde. Bu durumdan kendimde sikayetciyim fakat bi turlu dikkatimi derse veremiyorum, bunun icin ne yapmam lazim ? Gerizekali bi cocukta degilim, calismadigim halde ygs denemelerinde en az 70 net yapiyorum fakat fen bolumundeki netlerim cok dusuk. Telefonda biriyle mesajlasirim, ipoddan facebook veya msn girerim, bilgisayar acarim, tv izlerim, disari cikarim, kisacasi ders calismamak icin herseyi yaparim fakat bi yandan da ders yapmak isterim, suan bu yaziyi yazarken bile ders calismam gerektigini biliyorum, fakat nefsime yenik dusup bilgisayarin basindan kalkamiyorum. Durumu sole bi toparlarsak, nefsime her zaman yenik dusuyorum, duygularimi en yogun sekilde yasiyorum, ofkeliysem cok ofkeliyimdir, mutluysam cok mutluyumdur, uzulduysem aglamakliyimdir, yani bu seyin ortasini bulmus degilim. Bana ne gibi onerileriniz var ? Bilgi paylastikca cogalir, herkes kendinden birseyler katarsa baska arkadaslarada yardimci olacaginu dusunuyorum. Simdiden herkese tesekkur ederim.
_________________ Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
|
| 27 Arl 2010, 18:27 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1590 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 55 Aldığı teşekkür: 28
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: Derslere Konsantre Olamiyorum :(
aynen bende konsantre oluyorum ama derse oturamıyorum bi türlü :(
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 27 Arl 2010, 18:57 |
|
 |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 517 Yaş: 18Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 5
|
Farkındalık çalışmalısın kardeşim. Diğer isteklerin için de çekim yasası..
|
| 27 Arl 2010, 19:08 |
|
 |
|
whaki
Kayıt: 10 Tem 2010, 05:35 İleti: 278 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 2
|
farkindaligi biliyorum, her yaptigimiz seyin her zaman farkinda olmak. Cekim yasasini bilmiyorum ama, bi el atarsan :)
_________________ Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
|
| 27 Arl 2010, 19:09 |
|
 |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 517 Yaş: 18Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 5
|
The Secret'ı izle kardeşim.. Ben anlatırsam pek anlamazsın, bende ilk olarak ordan gördüm. http://www.belgeseltv.org/kultur/the-se ... urkce.html <--- Buyur bu da linki kardeşim. Gerçekten inanılmaz birşey, benim çok işime yaradı :) En önemli noktası, inanç. Sadece inan yeterli.
|
| 27 Arl 2010, 19:13 |
|
 |
|
whaki
|
bos bi vaktimde izlicem kesinlikle tesekkur ederm, bide farkindalik yapiyor musun sen ? yapiyorsan nsl yapiyorsn ?
|
| 27 Arl 2010, 19:21 |
|
 |
|
gabrielgray
|
Şu an çalışıyorum kardeşim. Yapıyorum diyemem henüz. Kavramak biraz zor gibi :) Osho'nun Farkındalık kitabını almayı düşünüyorum kısmetse.. Bakıcaz :)
|
| 27 Arl 2010, 19:23 |
|
 |
|
tequila
Kayıt: 01 Nis 2009, 10:23 İleti: 144 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
gabrielgray kardeşim şu farkındalık ve çekim yasasına da bi el atsana biz de öğrenelim (:
_________________ 100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
|
| 27 Arl 2010, 20:36 |
|
 |
|
gabrielgray
|
Kardeşim farkındalık olayını anlatabileceğimi pek sanmıyorum :S Geniş bir döküman var ancak yazan kişi çok saygı duyduğum bir insan ve alıntı yapmak istemiyorum. Burada linki de versem reklam gibi olacak :S Çekim yasasını verdiğim videodan anlayabilirsin.. Sorun olursa sorarsın :)
|
| 27 Arl 2010, 21:06 |
|
 |
|
pyrocinetic200
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 26 Arl 2010, 11:54 İleti: 3 Yaş: 22 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Whaki kardeşim önce direk msn, face vb yi bırakıp ders çalışmaya odaklanma önce onları bırakıp boş boş oturabilmeyi öğren bi sünre sonra zaten devamı da gelir die düşünüyorum.. Biz de öğrenciyiz :)
|
| 28 Arl 2010, 14:43 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|