| Yazar |
Mesaj |
|
fenomen
|
 Tum Site Uyelerinin Dikkatine
Arkadaslar bazi arkadaslar siteye girib yapdigimiz seyin sahte oldugunu solyluyor ve asilsiz sebebler getirerek istekli azimli arkadaslari bu islerden sogutmaya calisiyor!Bundan sonra boyle bir konu ve ya ileti yazani iletisi ve konusu silinecek ve kendisi siteden uzaklasdirilacakdir.Lutfen dikkat edelim!
_________________ Chi energy beginner.
|
| 11 Ekm 2009, 15:00 |
|
 |
|
caryes
Medya-Tanıtım
|
 Re: Tum Site Uyelerinin Dikkatine
saol ferdi abi, umarım arkadaşlar dikkate alır
_________________ BEDENİM SAĞLAM BULUNMUŞ, YÜREĞİM PARAMPARÇA!! Medya tanıtım il temsilcisi olmak isteyenler özel msj atsın. Her zaman KraliçeBenim.
|
| 11 Ekm 2009, 15:04 |
|
 |
|
zaza54
Sorumlu
|
yav ben kilitledim konuyu burak abi açtı ama biraz hakaret etmedim diil adama :))
_________________ ASTRAL group146423@groupsim.com ekleyin yardımcı olurlar...
|
| 11 Ekm 2009, 15:05 |
|
 |
|
fenomen
|
|
| 11 Ekm 2009, 15:06 |
|
 |
|
narayoklar
|
zaza54 yazdı: yav ben kilitledim konuyu burak abi açtı ama biraz hakaret etmedim diil adama :)) Birde hakaret ettiğini rahatça söylemezmi :S. Bu yüzden sert bir şekilde uyarı aldığını ne çabuk unuttun zaza.
Ayrıca böyle bir kararı siz yetkililer değil Site yöneticileri karar verir.
Sizlerin görevi; Yetkililer (yaygın adı ile moderatör) bireysel (ya da grup olarak) gün be gün yönetikleri forumları gözlemlemek görevini üstlenmiş olan kimselerdir. Yönettikleri forumlarda iletileri düzenleme, silme ya da kilitleme, kilitli iletiyi açma, taşıma ya da başlıkları bölme gücüne sahiptirler. Genellikle yetkililer kapalı başlıkları ve olumsuz materyal ihtiva eden iletileri engellemekle görevlendirilirler.
|
| 11 Ekm 2009, 15:59 |
|
 |
|
fenomen
|
bende hepsi var denememi istermisin?ayrica ben boyle bir sey acmayacaksiniz soluyorum yasak.sende bana yetkilerimi ogretiyorsun.
|
| 11 Ekm 2009, 16:34 |
|
 |
|
Amethyst
|
Güzel bir konuya değinmişsin Ferdi, eline sağlık.
_________________ "Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
|
| 11 Ekm 2009, 16:41 |
|
 |
|
zaza54
Sorumlu
|
narayoklar yazdı: zaza54 yazdı: yav ben kilitledim konuyu burak abi açtı ama biraz hakaret etmedim diil adama :)) Birde hakaret ettiğini rahatça söylemezmi :S. Bu yüzden sert bir şekilde uyarı aldığını ne çabuk unuttun zaza.
Sizlerin görevi; Yetkililer (yaygın adı ile moderatör) bireysel (ya da grup olarak) gün be gün yönetikleri forumları gözlemlemek görevini üstlenmiş olan kimselerdir. Yönettikleri forumlarda iletileri düzenleme, silme ya da kilitleme, kilitli iletiyi açma, taşıma ya da başlıkları bölme gücüne sahiptirler. Genellikle yetkililer kapalı başlıkları ve olumsuz materyal ihtiva eden iletileri engellemekle görevlendirilirler.afedersin ama sanki site seninmiş gibi rahaaat rahat konuşuon senin bu yaptığım ayıp
_________________ ASTRAL group146423@groupsim.com ekleyin yardımcı olurlar...
|
| 11 Ekm 2009, 17:07 |
|
 |
|
danger5
|
açan açsın boşver inanan inanır. ALLAH(C.C) akıl vermiş çok şükür. inanmayan maddiyat içinde sıkışa sıkışa yaşasın:D ALLAH(C.C) ıma sonsuz şükürler olsun bana bunlarla karşılaşmayı nasip etti inş. hayırlısıyla ilerleyebilmeyide nasip eder amin:)
|
| 12 Ekm 2009, 10:00 |
|
 |
|
narayoklar
|
zaza54 yazdı: narayoklar yazdı: zaza54 yazdı: yav ben kilitledim konuyu burak abi açtı ama biraz hakaret etmedim diil adama :)) Birde hakaret ettiğini rahatça söylemezmi :S. Bu yüzden sert bir şekilde uyarı aldığını ne çabuk unuttun zaza.
Sizlerin görevi; Yetkililer (yaygın adı ile moderatör) bireysel (ya da grup olarak) gün be gün yönetikleri forumları gözlemlemek görevini üstlenmiş olan kimselerdir. Yönettikleri forumlarda iletileri düzenleme, silme ya da kilitleme, kilitli iletiyi açma, taşıma ya da başlıkları bölme gücüne sahiptirler. Genellikle yetkililer kapalı başlıkları ve olumsuz materyal ihtiva eden iletileri engellemekle görevlendirilirler.afedersin ama sanki site seninmiş gibi rahaaat rahat konuşuon senin bu yaptığım ayıp Ben sana ve senin gibilere sahib olduğu rütbeyi hatırlattım. Yazdığım yazıdan sitenin sahibi gibi konuşmamı görmen kendini savunma şeklin. Yazdığım yazıdan beni aşağılıcak bir açık bulmaya çalıştın. Bulamıyınca da her zavallı insan gibi çamur attın. Şimdi bu yazıyada verecek bir karşılığın yok. Ve bu seni kahredecek!.. Yeni arayışlar içine giriceksin. Sahib olduğun rütbeyle egonu beslemeye devam et sen...
|
| 26 Ekm 2009, 17:19 |
|
|