| Yazar |
Mesaj |
|
cehalet
Kayıt: 20 Eyl 2008, 19:06 İleti: 268 Yaş: 22Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 7
|
 Re: Element Kontrolü Grubu
O iş öyle senin düşündüğün kadar basit değil.Googlede uzun uzun(!) hava bükme yazıp çıkacak şeyler anlatılmayacak orada.Orada rüzgar essin diyince her zamanki esintiyi ben yapıyorum zannetme anlatılmayacak.Hava elementiyle neler yapılabileceğinden haberin var mı şüphem var...
_________________ Sınanıyorsunuz...
|
| 25 AÄŸu 2010, 07:21 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
cehalete katılıyorum. element kontrolü çok çok çok ciddidir ve aerokinezi (!) gibi 1 haftada yapılacak iş değildir
saygılar
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 25 AÄŸu 2010, 08:54 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 23 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
öyleyse öğrenelim azizim :D
_________________ İmza Yhok.
|
| 25 AÄŸu 2010, 11:21 |
|
 |
|
msafacetin
Kayıt: 03 Haz 2010, 19:02 İleti: 51 Yaş: 16 Konum: istanbul/kadıköy/bostancı Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
çok sıcak havalarda yüzüme havanın estiğini hissetmeye çalışıyorum ve işe yarıyo
|
| 25 AÄŸu 2010, 12:46 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
msefacetin sanırım elementin ateş :D
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 25 AÄŸu 2010, 13:23 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
|
ya bayan üye arıyoruz arkadaşlar her elementten bir erkek bir bayan arıyordum başvuru yapanlardan bayan yok. bayanların psişik gücü maalesef biz erkeklerden çok daha fazladır her hareketi astral planda enerji salınımıdır. daha çabuk ilerlersiniz hadi yaa cesur olun biraz daha hiç toprak çıkmadı bile hadii
|
| 25 AÄŸu 2010, 13:26 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 23 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
yha hacı bni topragada alabilin yhaa hade kardeşş :D bn 4 elementende alabilirim üstüne biraz kimyon biraz tuz fırına at 400 derecede yarım saat pişir :D (bu işin şakası :S ciddisi kimbilir nası olcak :S) Hadi lütfen beni de alın her element olabilir yha lüdfenn! ( bu da ciddiye yakın gibi bişe :D)
|
| 25 AÄŸu 2010, 13:29 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
|
sen balık değilmisin su olursun :D ayrıca 4 element istersen bunu ancak daha çok çalışmayla majisyenler yapabilir. zaten sadece majisyenlere 4 element verebilirim
bu arada arkadaşlar yükseleneniz elementinizle zıt özellik taşımıyorsa yükseleleninizin ait olduğu elementede hükmedebilirsiniz.
|
| 25 AÄŸu 2010, 13:31 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1590 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 55 Aldığı teşekkür: 28
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
sitemizin cadısı :D NOLDU ŞİMDİ seçildik mi? :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 25 AÄŸu 2010, 13:39 |
|
 |
|
kinetik_prens
|
4 elemementten kastım :D herhangi gibi olur anlamıyla hepsi birden zaten bn atmoskinetik degilim yada halk dilinde avatar :D
|
| 25 AÄŸu 2010, 13:40 |
|
|