Sistem saati: 19 May 2012, 14:54

Konuya cevap yaz  [ 25 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Atmokinezi 
Yazar Mesaj

YaÅŸ: 17

Ettiği teşekkür: 11
Aldığı teşekkür: 21
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
İleti Atmokinezi
dostlar Atmokinezi nasıl yaoılır bilen varmı acaip merak sardım da

cevaplarınız için teşekkürler

23 Åžub 2009, 18:48
Profile bak Özel mesaj gönder
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 25

Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 5
İleti Re: Atmokinezi
isimleri karışıtırmışsın hemn açıklayalaım olur böle vakalar multiplayer yakalar xD

atmokinezi: hava olaylarına hükmetme.Örn. yağmuru,karı hızlandırma yavaşlatma

fırtınalar oluşturmk için ise aerokinezi yapman gerekir...
Fırtınalar yaratmak ve rüzgarlar oluşturmak için de bu tekniği kullan
İlk olarak dışarı çıkmadan içerden pencere açık bir pozisyonda bunu denemeniz işinizi çok kolaylaştırır.Şimdi Sıfır duygu durumuna geçin ve dışarıya bakın.Rüzgarı hissedin, onun enerjisini anlamaya çalışın, soğukluğunu, dokunma hissini, akışkanlığını, hızını anlamaya çalışın sadece 5 dk boyunca hiç birşey düşünmeden bunu anlamaya çalışın.5 dakkika sonra rüzgarın önce size paralel bir şekilde hızlandığı ve büyüdüğünü imajine edin.Rüzgarın ağaçların yapraklarını salladığını yerdeki kumları sola veya sağa doğru ilerlettiğini düşünün.Ama gerçekten ağaçların yaprakları sallanıyormu diye kendinize sorup dikkatinizi dağıtmayın sadece emin olun olucağını bilin.Sonra rüzgarın yön değiştirdiğini ve size dik bir konumda hızlanıp büyüdüğünü imajine edin.Rüzgarın yüzünüze gittikçe hızlanarak geldiğini düşünün.Rüzgarın yüzünüze geldiğini görünce heyecanlanıcaksınız ve birden rüzgar kesilecek ve bilinçaltınız acaba öylesine bişeymiydi yapamadımmı diye sizi yanıltmaya çalışacak.Siz hiçbir zaman tereddütte kalmayın bunu ben yaptım diyin.

23 Åžub 2009, 19:29
Kullanıcı avatarı

NOT:
Çok soğuk havalarda camı çerçeveyi açıp bu çalışmayı yapma yüz felci falan geçirirsin mazallah :D
çünkü basit bi tekniktir bu çoğu telekineziciler bu tekniği yapabilir!Tekniği aşırı abartırsan fırtınaya yakın bişeyler oluşturabilirsin...Yaz aylarında yapılması tavsiye olunur...xD

23 Åžub 2009, 19:43

dost aerokineziyi anlatırmısın bi zahmet ya

23 Åžub 2009, 20:43
Kullanıcı avatarı

Aldığı teşekkür: 1
ya atmo ya bende meraklıyım aslında.. sinirlenince şimşek çaktırsam öyle bi rahatlarım ki.. :D

23 Åžub 2009, 21:26

hava akımı olmayan bir alanda fırtına oluşturmak istiom minik fırtına bunun için ne yapmam lazım :?:

:lol: :lol: :lol:

23 Åžub 2009, 21:35
Kullanıcı avatarı

Aldığı teşekkür: 0
Bir de atmakinezi var hocam, kafadan atarak yapılıyo :D

23 Åžub 2009, 22:14
Astral
Astral
Kullanıcı avatarı

Aldığı teşekkür: 0
arkadaşlar çok zor fırtına falan yapmak..valla bayağı bi profesyonelleşmeniz lazım bunun için..

23 Åžub 2009, 22:19
Kullanıcı avatarı

aerokinezi denilen hava akımı yaratmak ya da yönlendirmek o kadar zor bir teknik değildir sadece yapıldığı anda kimse inanmaz...bu da tekniği yukarıda mesajımda vermiştim ama görmedin sanırım bir daha veriyorum...
Fırtınalar yaratmak ve rüzgarlar oluşturmak için de bu tekniği kullan
İlk olarak dışarı çıkmadan içerden pencere açık bir pozisyonda bunu denemeniz işinizi çok kolaylaştırır.Şimdi Sıfır duygu durumuna geçin ve dışarıya bakın.Rüzgarı hissedin, onun enerjisini anlamaya çalışın, soğukluğunu, dokunma hissini, akışkanlığını, hızını anlamaya çalışın sadece 5 dk boyunca hiç birşey düşünmeden bunu anlamaya çalışın.5 dakkika sonra rüzgarın önce size paralel bir şekilde hızlandığı ve büyüdüğünü imajine edin.Rüzgarın ağaçların yapraklarını salladığını yerdeki kumları sola veya sağa doğru ilerlettiğini düşünün.Ama gerçekten ağaçların yaprakları sallanıyormu diye kendinize sorup dikkatinizi dağıtmayın sadece emin olun olucağını bilin.Sonra rüzgarın yön değiştirdiğini ve size dik bir konumda hızlanıp büyüdüğünü imajine edin.Rüzgarın yüzünüze gittikçe hızlanarak geldiğini düşünün.Rüzgarın yüzünüze geldiğini görünce heyecanlanıcaksınız ve birden rüzgar kesilecek ve bilinçaltınız acaba öylesine bişeymiydi yapamadımmı diye sizi yanıltmaya çalışacak.Siz hiçbir zaman tereddütte kalmayın bunu ben yaptım diyin.

24 Åžub 2009, 11:04
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 21

Aldığı teşekkür: 1
ddemmahum arkadaşıma katılıyorum olmuycak bişey değil ama kendi çapında yaparsın örneğin iki elini birine 10 cm lik veya ne kadarlık istiyosan tutarsın tabi yakın tutmanı öneririm psi ball yaparmış gibi sonra enerjini hissedersin ve enerjinin avcunn ortasında döndüğünü yani bi hortum oluşturduğunu hissedersin hafif bi cisme tutunca sallar yoksa gelipte bizi uçuracak kadar yapamazsın yok ben öyle demek istemedim zaten diyebilirsin ama söylediklerinden herkes öyle anladı :D yapmak istiyosan elinde bi psi-ball oluştur havanın enerjisinin senin enerjinle birleştiğini düşün büyük bişey oluşturamazsın ama küçükcük bir hortum yaparsın :D

24 Åžub 2009, 11:15
Önceki iletileri göster:  Sıralama  

Konuya cevap yaz   [ 25 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki