|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 14:32
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Dünyayı Nasıl Aldattılar - Akıl Kontrolü 1 (Çizgi Filmler)
| Yazar |
Mesaj |
|
AkrepKral
Site Yöneticisi
Kayıt: 31 Ekm 2007, 13:25 İleti: 534 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 25 Aldığı teşekkür: 56
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
 Dünyayı Nasıl Aldattılar - Akıl Kontrolü 1 (Çizgi Filmler)
Video doğrudan Seyrusefa'dan çalışmaktadır. Bir süre videonun yüklenmesini bekleyin. Masonların ve uzantılarının çizgi filmler aracılığı ile bilinçaltını nasıl etkilediklerini anlatıyor. www.seyrusefa.net Orjinal Video Sayfasina Git
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
|
| 08 Mar 2010, 19:38 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 Re: Dünyayı Nasıl Aldattılar - Akıl Kontrolü 1 (Çizgi Filmler)
AkrepKral çok güzel bir konuya değinmişsin.Herkesin izlemesi lazım ve bunlara karşı önlemler almalıyız...
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 08 Mar 2010, 19:51 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1590 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 55 Aldığı teşekkür: 28
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
küçükken çzgi flm delisiydim nalet olsun
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 08 Mar 2010, 20:26 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 725 Yaş: 17Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 14 Aldığı teşekkür: 1
|
önemli bilgiler bunlar tşkler. hiç aklıma gelmemişti
|
| 09 Mar 2010, 12:04 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Çizgi filmleri küçükkende sevmezmisim xD Gerçekten izlenmeli , izletilmeli teşekkürler (: Şu kısmı çok hoştu "hiçbirşeyi desteklemeyen insan herşeye inanabilir .." Herşeye inandırılmaya müsayit bünyeler .. Teşekkürler (:
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 09 Mar 2010, 12:49 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1590 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 55 Aldığı teşekkür: 28
|
o dumbo ve arkadaşı kısmında ne oluo anlamadım??
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 09 Mar 2010, 14:45 |
|
 |
|
ozina
|
yeni farkettim çizgi filmlerin içinde şeyler gizli
|
| 09 Mar 2010, 14:50 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Bilinçaltına yönelik yanıltmalar gizli .. Aslında başka birşeyin altından başka bir anlam çıkmasına şaşmıyorum .. Hiçbirimizin dikkatini çekmesede o küçük çocukların zihnide yer yapıyor .. Bizim göremediklerimizi onlar görüp saniye saniye kayıt ediyorlar .. Buda geleceğin suclularını , ahlaksızlarını yetiştirmek oluyor .. Yazık ki dur demeyi bilmiyorlar ..
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
-MetaL MusiC-
|
| 09 Mar 2010, 14:59 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 23 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
:S onlar yapıyoda biz neden yapmıyoz?? :D salih memecan war :D onlar da yhapsın :D ama dimii :D
_________________ İmza Yhok.
|
| 09 Mar 2010, 16:02 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
|
Onları böyle seviyoruz (Salih Abiyi) xD Bari millet olarak buna karısmayalım derim ben xD
-MetaL MusiC-
|
| 09 Mar 2010, 16:09 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|