|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 14:11
|
Enerji Dönüştürdüm..
| Yazar |
Mesaj |
|
the ULTIMATE
İl Temsilcisi
Kayıt: 15 Tem 2009, 20:28 İleti: 516 Yaş: 19Konum: Gölbaşı / Ankara Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 6
|
 Re: Enerji Dönüştürdüm..
xD xD herkeslerden saklıyodum bunu.. ama baktım herkes bişeyini paylaşmış, ben de açıklayım demiştim.. =D keramet anten de o zaman...?? :/ =D
_________________ _________,,,,,,,,,,,,,ııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
INFINITY FORCE!!
# Ankara Parapsikoloji Grubu (buluşmalar tanışmalar vs): http://www.facebook.com/groups/parapsikoloji.06 Twitter: http://www.twitter.com/iglotus Genel: https://www.facebook.com/groups/telekinezzi/ #
|
| 18 Ekm 2010, 17:16 |
|
 |
|
DARK
Kayıt: 03 Nis 2010, 10:40 İleti: 103 Yaş: 17 Konum: DeRKeN Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
ya kardeş alakası yok dediğinin elektirik çarpmasıyla ilgilisiyle fln bizim köyde de öle oluyo kapıyı kapatınca karıncalanıyo yayaın yani onla lakası yok bence boşuna sevindin :D
_________________ TeLeKiNeZi Trabzon =) iletiÅŸim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
|
| 19 Ekm 2010, 16:00 |
|
 |
|
rookie
Kayıt: 18 Arl 2010, 15:18 İleti: 74 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 1
|
Ben enerji cekmeye calısınca odadaki ampulun voltajı azalıo :D bi tek o oluo sonra televizyon cızırdıo
|
| 21 Arl 2010, 13:19 |
|
 |
|
LightMagic
Kayıt: 12 Kas 2010, 09:12 İleti: 153 Yaş: 16 Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
andaccoban sacma sacma yorumlar yapıp konuyu kirletme .. Arkadaşım hemen açıklık getireyim bildiğim için .. Mesela bir kaydıraktan kayarken bazen demir yerler sizi çarpabilir veya bir insana dokundugunuzda elektrik carpar ... Bunun nedenı : Beynimiz herseyi o kadar hızlı ve sorunsuz sekilde yaparki , bu hız vicudumuzda bazen elektrik uretımıne sebep olur ... Vicudumuz elektriği geçirdiği için başka bir insana veya maddeye ( özelliğe toprağa ) geçiririz ... Fakat bu vicudumuzdaki elektrik dier elektrikten biraz farklıdır bunu arastırabılırsınız acıklamak uzun surer ... Radyo dalgaları beynın hissebilecegi bir enerji yayar ve beyin bu dalgaları algılamaya çalışır , bu esnada enerji vicudumuza geçer ... İşte tam bu esnada ( beynin daha onceden anlattığım gibi enerji uretmiş ve bir eşyaya geçmediyse bu enerji ) radyo dalgaları ile vicudunun enerjisi ( + , - ) zıt ise Enerjinin yoğun olduğu yerde çaat :D umarım anlatabilmişimdir.. Anlamadığın bir yer olursa sor anlatmaya çalışırım :)
|
| 25 Oca 2011, 18:19 |
|
 |
|
Kuzey*
Kayıt: 28 Kas 2010, 11:05 İleti: 114 Yaş: 17 Konum: İstanbul Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
_________________ Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
|
| 25 Oca 2011, 20:06 |
|
 |
|
jargon
Kayıt: 22 Ekm 2010, 18:58 İleti: 102 Yaş: 19 Konum: Eskişehir & Antalya Hattı Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Buna Bittim Abi:D Adam Üstad Her Ağızdan Herkez Birşey Sallıyo En Güzel Cevabı Vermiş Arkadaş
_________________ Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon] Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
|
| 26 Oca 2011, 11:47 |
|
 |
|
Firenx
Kayıt: 09 Oca 2011, 06:46 İleti: 9 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
|
| 10 Åžub 2011, 11:04 |
|
 |
|
cnerercan
Kayıt: 16 Şub 2011, 20:45 İleti: 25 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
İlginç... (:
|
| 19 Åžub 2011, 16:55 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
Arkadaşlar artık uyarı yapmanın zamanı geldi.Forumu alaya alan hiç sallamayan hatta dalga geçmek stres atmak için kullanan arkadaşları son kez uyarıyorum.Burası ciddi bir forumdur yapan vardır yapamayan vardır öğrenmeye çalışan vardır.Herkeze saygı duymalıyız.İnanmıyorsanız bile araştırırken yada yorum yaparken ciddi olunuz.Yıl 2011 hala işin dalgasındasınız bazı şeyleri aşmanın zamanı gelmedi mi?
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 20 Åžub 2011, 12:34 |
|
 |
|
cnerercan
Kayıt: 16 Şub 2011, 20:45 İleti: 25 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
:D
bencede hele gene şu sınıfa girdim dlorasanlar patladıya koptum xD xD xDé
ama cidden inanmıyorsanız en azından inananların şevk'ini kırmayın!
|
| 20 Åžub 2011, 13:10 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|