Sistem saati: 19 May 2012, 13:50

Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 33 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Siz aslında yoksunuz!Benim düşüncemDiilmisiniz.Zorlamamgrme 
Yazar Mesaj
Genel Sorumlu
Genel Sorumlu
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 17

Ettiği teşekkür: 23
Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
İleti Re: Siz aslında yoksunuz!Benim düşüncemDiilmisiniz.Zorlamamg
bence bu arkadaş dalga geçiyor forumdaki herkesle.. bi insan bu kadar saçmalayacak zekaya sahip olamaz çünkü.. =)

Özelden ders vermiyorum.

11 AÄŸu 2010, 07:14
Profile bak Özel mesaj gönder
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 18

Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
İleti Re: İçeri girmeniz için zorlamam siz benim düşüncemsiniz?
warior15 yazdı:
acar12 yazdı:
Merak etme arkadaşım delirmiyosun hatta bir farkındalığın içine girdiğin için sevinmelisin.. insanlara gelince, gördüğün hiç bir görüntü,duyduğun hiç bir ses dokunduğun hiç bir ten gerçek değil.Şu an söylediklerim çok karışık gelebilir hatta ''bu da ne diyo ya'' diyebilirsiniz ki bunda da haklısınız ama sizden ricam google'da (site ismi vermek yasakya kusuruma bakmayın) maddenin sırrı diye aratırsanız karşınıza çıkacak 15 dklık video ya da Evrim Aldatmacısı kitabının son 30-35 sflık kısmını okursanız maddesel dünyaya bakış açınızı değiştireceğinize emin olabilirsiniz.Bu bir akım veya felsefi bir düşünce değil videoyu izledikten /kitabı okuduktan sonra 15 dk kapanın odanıza ve düşünün tek yapmanız gereken düşünmek Allah'a şükür hepimiz akıllı varlıklarız ve düşünebiliyoruz..Sonra olanları kendiniz gözlemleyin.Mekan ve zaman kavramlarını çözün.Doğru yolda olmanın verdiği sevinci yaşayın.Bişey kaybetmiyeceğinize ve delirmeyeceğinize emin olabilirsiniz.Eğer Müslüman'sanız yaşadığınız mutluluğun keyfini çıkarın Müslüman değilseniz de olmayı bir düşünün bunu ben dedim diye değil öğrendiğiniz şeyler doğrultusunda yapacaksınız.Şunu'da söyleyeyim eğer tam anlamıyla konuyu çözerseniz telekinezide de büyük bi şekilde ilerleyeciğinize şüpheniz olmasın.Sözümü Mevlana Celaleddin Rum-i'nin bir sözüyle bitirmek istiyorum ''Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran ölmeden önce uyan...'',

Sana küfür etmicem gerçekte yoksun herşey benim bilinç altım gibi bişey çok üzgünüm ama yoksun!

hea arkadaşım hea ben senin bilinç altınım ve şimdi bilinç altından sesleniyorum Si*e.. oruçlu oruçlu günaha sokuyosun adamı ya ama kabahat bizde ki seni insan yerine koyup konuşuyoruz

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...

11 AÄŸu 2010, 07:46
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 18

Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
İleti Re: İçeri girmeniz için zorlamam siz benim düşüncemsiniz?
acar12 yazdı:
optimist_21 yazdı:
kardeş senin dediğinle bu çocuğun içinde bulunduğu durum çok farklı. zaten konunun başlığına bakarsan sizi ben yönlendiriyorum siz gerçekte yoksunuz demek istiyor yani dünyada kendinden başka varlık yokmuş gibi bir düşünceye kapılmış galiba,insanların ne yapacağını hissedebiliyorum çünkü onlara ne yapmaları gerektiğini söyleyen benim çünkü onlar bana bağlılar benim düşüncelerime bağlılar onları yöneten benim diyor.. Senin söylediğin videoda anlatılanlar kısmen doğru şeyler biraz matrix felsefesinden esinlenilmiş ama bu çocuğun psikolojisiyle ilgisi yok. sen de diyorsun ki içinde bulunduğumuz dünyadaki sesler görüntüler tenler gerçek değil.. böyle birşey tam olarak doğru değil,eğer herşey aslında yoksa o zaman ölüm denilen şey de gerçek olmazdı yani neyse ya.. hep bu acayip çocuğun yüzünden sinirlerim bozuluyor yeter artık saçma sapan düşüncelerini burda yazarak (ve berbat bi şekilde yazarak) kirletme zihinleri kimse sana yardım edemez, sen parapsikolojiyi kaldıramıyorsun kardeş o yüzden bırak bu işleri ya bırak ya da kendi içinde yaşa..

sakin ol kardeş bu kadar sinirlenmene gerek yok ve sesler görüntüler tenler gerçek değil derken demek istediğim şu evet gerçek değil fakat ben yok demiyorum sadece gerçeğinin yansıması yani gerçekte varlar fakat bizim algıladığımız şekilde olmayabilir
yani teorik olarak böyle ve matrix felsefesinde haklısın.. ölüme gelince o da elbetteki var fakat ölüm bu yansımanın son bulmasıdır yani bahsettiğim maddenin aslı ile tanışmamızdır yani ölüm bir son değil aksine başlangıçtır bir uyanış farkındalık durumu yani.. çocuğun durumuna gelince dışlamak doğru değil dışlarsan yapacağı tek şey intihar olur sinirlenmeni anlıyorum fakat onu da düşünmelisin ''banane ondan'' da diyebilirsin bunun da demekte özgürsün yalnız bir kişiyi bağlarsak topluma bu bize mükafat olarak dönecektir hiç olmadı bir iç huzur verecktir Hz. Mevlana'nın bir sözünü hatırlatmak isterim ''Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . . !'' yani biraz daha sabret kardeş..

arkadaşım dediklerimi unut sen haklıydın... bu şahıs psikolojk sorunları olan acil olarak bi sağlık kuruluşuna gitmezse kafayı yeme noktasına gelmiş manyağın teki..

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...

11 AÄŸu 2010, 08:03
Önceki iletileri göster:  Sıralama  

Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.   [ 33 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4