|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 13:48
|
Düşünce gücü var Enerji Yok!BİZ KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ?
| Yazar |
Mesaj |
|
warior15
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 14 Kas 2009, 11:23 İleti: 67 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Düşünce gücü var Enerji Yok!BİZ KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ?
Kanıtmı gösteriyim einstein filan bu işi onaylamışmı acaba? Bu arada kanıt gelmedi?
|
| 12 Tem 2010, 17:11 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
Dusunce dalgalar halinde yayilir. dalgalar enerji icerir. dusunce gucu diyerek kastettigin sey yonlendirilmis enerjidir.
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 12 Tem 2010, 22:25 |
|
 |
|
alia54
Kayıt: 18 Tem 2010, 16:31 İleti: 3 Yaş: 31 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Hmm haklı olabilir bnce çnkü şuanda yaptıgım herşeyi kendime yaptım Bugün sabah gördüm bişiler denedim ve 1 günlk tecrübeme dayanrsam Psi_Ball yapınca kmse buna inanmadı ama bn biliordm.Belkide bn kendimi kandırdm gerçekten uzaklaşıp hayal gücümle olmayan bişey oldugunu düşündüm Ve bunu yaparken bana sürekli inanın denmesinin sebebide buydu , yani kendimi kandırmam için sonuna kadar belkide olmayan bişeye inanmam
Şuanda başkalarına kanıtlayabilceğim bişey gösterseniz tmm (kaşık olayı hariç onu bugün denemicem)
Mesela Renkli Psi ball , bunun 3 farklı yöntemini gördüm ama bununla ilgili 1 GERÇEK video bile bulamadım.
Bide bişey yapcam , adam oraya yazmış önce 7 çakranızı açın :) , içimden dediim bu çakra olayı kesin kendimi güçlü hissedip , kendimi daha güçlü hayal edebildiğime inandırıp , bunu yapabilceğimi daha da kolaylaştırmamı sağlayacagına inandırıp , kandırmam olabilir.Yani ben şuanda size desem , safran(SALLAMA BİR KELİME ) yapın böylece daha kolay psi ball yapcanız.Ve bunu çok kişi inanırsa Nolur ?
Siz de denersiniz ve bunu yaptım artık daha kolay psi ball yapcam diyip MECBURİYETTEN buna inandırırsanız kendinizi , e benim teorimde psi ballda hayaliydi , yani söz böylece hayali bir şekilde , hayalinizi büyülttügünüze inandırdınız :)
İmajinasyon kelimesinin anlamını net olarak duymadım ama birisi hayal etmek yzmış.O zmn herşey(bu konuda) hayal gücündn ibaret ve biz hayali birşeyi(çakraları) kullanarak kendimizi daha iyi yaptıgımızı düşünüyorz(kendimizi buna inandırınca hayali şeyler daha etkili oluyor gibi)
Bakın sabahtan beri içimde kötü bir his var , bunun sebebi ise Şüphe .Çünkü Psi , Wheel soguk hava ve sıcak havanın hava dolaşımı sayesinde birbiriini takip etmesiyle oluyor.Ama ben az önce uzaktan çevrdim.
-Bakın inanmıyorum demiyorum bunlara çnkü asıl komik gelen , Hayal olsaydı manyetik alan oldugu zaman içiine kafamı sokunca ben daha düşünmeden top ikiye ayrılmazdı. -Psi Wheel Uzaktan Dönmezdi -Kardeşimin salladıgı 5 sayının Dördünü , kendimi onun yerine koyup ona odaklanarak 4 ünü bilemezdim. -Göz rengimi değiştirmeye çalıştıgımda 4 deneyişimimin 3 ünü başkaları bilmezdi(ben aynada bakınca göremdim galiba saliselik bi olay.
Ama haricinde Somut bi örnek verebilcek olursa sevinirim . Tabikide Videosuyla :)
|
| 19 Tem 2010, 17:15 |
|
 |
|
warior15
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 14 Kas 2009, 11:23 İleti: 67 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Flood die mesaj geldi bi yöneticidende acaba hangisi floodxD
|
| 20 Tem 2010, 15:30 |
|
|
| |